17 persoane și-au arătat hainele și încălțămintea preferată, de care nu se despart de mai bine de o duzină de ani! 

În timp ce unii încearcă să țină pasul cu noile tendințe, aleargă prin magazine în căutarea hainelor ultra moderne, alții își deschid pur și simplu garderoba, scot o fustă sau un pulover, uneori mai în vârstă decât ei înșiși, o îmbracă și voila – arată superb. Privind rochia care-și ”va sărbători” aniversarea la anul sau niște bocanci care au 20 de ani, nu putem decât să le invidiam durabilitatea și să ne bucurăm pentru proprietarii acestora.

Noi am decis să facem un control prin garderobă – poate mai este ceva vechi, ce stă bine uitat, dar acum este la modă. Iar prin exemplul eroilor de mai jos vrem să vă inspirăm să faceți același lucru.

1. ”Această rochie are 19 ani. O port în fiecare vară. Nu din cauza că nu mai am ce îmbrăca, ci doar că este universală. Încă nu am reușit să găsesc cava similar la schimb.”

– ”Ești o vrăjitoare, recunoaște-o!

– Este cel mai bun compliment pentru mine!”

2. ”Am purtat rochia bunicii la repetiția de nuntă, în care ea s-a căsătorit în 1974.”

3. ”Sandalele s-au cumpărat foarte ieftin, pentru o singură călătorie – le-am purtat și le-am aruncat. Dar au experimentat atât de multe chestii!”

4. ”Geaca bunicului meu. Cumpărată în jurul anului 1980. Am găsit-o la casa de vară, toată în pete. După prima spălare, a devenit ca nouă. Acum o port cu plăcere.”

5. ”Rochia de lână a bunicii mele, din anii ’50, zăcea de ani de zile în dulapul meu, apoi am probat-o. Sunt plăcut surprinsă!”

6. ”Am luat cureaua de la tatăl meu. Este minunat să înțelegi că porți un lucru cu 18 ani și 11 zile mai în vârstă decât tine (dacă este indicată data producerii)!”

7. ”Rochia bunicii mele. A purtat-o ​​la vârsta mea.”

8. ”Am aceste cizme din 2004 și încă arată perfect după toți acești ani.”

9. ”Achiziționați în Bulgaria, acum 20 de ani. De atunci deloc nu s-au schimbat.”

10. ”Acestea sunt bocancii mei, care au 20 de ani.”

11. Același tricou, cu deferența de 21 de ani.

12. ”Cum vă place asta? Ochelarii tatălui. I-a purtat în tinerețe, la sfârșitul anilor ’50 – începutul anilor ’60. Acum sunt în colecția mea.”

”Mustățile trebuie incluse în set cu acești ochelari.”

13. ”Mama a cumpărat această rochie în 1991. Spune că e din bumbac indian. O port în fiecare vară, fac poze în ea în toate vacanțele. Culorile nu s-au estompat, țesătura este ca nouă. Se pare că o voi transmite drept moștenire.”

14. ”Am o rochie pe care străbunica mea a cumpărat-o în anii 1930-1940, chiar înainte de război. Tot o mai port. E superbă.”

15. ”Mama a primit cadou o bluză de ziua ei de naștere la 20 de ani, iar acum, 30 de ani mai târziu, o port eu!”

16. ”Sunt într-o rochie tradițională finlandeză, pe care o purta străbunica mea. A fost cusută în 1936.”

17. ”Prietena mea e în rochia pe care o purta bunica ei în 1945.”

Aveți careva lucruri preferate, pe care le purtați de ani de zile? Așteptăm cu drag istorioarele dvs.