17 persoane curajoase care, pentru a nu-și irosi viața în zadar, au renunțat la locul de muncă și nu au dat greș

Multe persoane, din păcate, nu fac ceea ce le-ar plăcea să facă. De aceea ar fi bine să avem curajul să renunțăm la un loc de muncă care nu ne aduce satisfacție și să ne dedicăm unor activități care ne plac și să ne trăim viața așa cum ne dorim.

Am vândut tot, am renunțat la slujbă și m-am mutat în Thailanda. A fost cea mai bună decizie. Aceasta este priveliștea pe care o admir acum.

Cu 7 luni în urmă am renunțat la supermarket și am devenit bijutier. Aceasta este cea mai complicată lucrare.

Cu 3 luni în urmă am renunțat la slujbă și m-am dedicat artei. Acest set de piese de șah, pe care l-am confecționat manual, mi-a luat aproximativ 150 de ore.

De la educator la stilist.

Am lucrat cândva la o grădiniță. Părinții, când își luau copiii acasă, erau surprinși de coafurile pe care le făceam copiilor. Cu șase luni în urmă am renunțat la slujbă și m-am dedicat pasiunii mele. Am devenit, între timp, un stilist celebru, fac coafuri de nuntă și de seară. Vreau să le mulțumesc enorm micilor modele, care m-au ajutat să-mi aleg o altă cale.

După ce am reușit să fac niște economii am renunțat la slujbă pentru a mă dedica picturii.

Am renunțat, la vârsta de 40 de ani, la slujbă pentru a mă dedica artei fotografice.

Am petrecut 4 ani dezvoltând acest joc. Nu a fost ușor să renunț la un salariu stabil, dar am înțeles: acum sau niciodată!

„Nu este niciodată prea târziu să înveți lucruri noi”.

Am decis să renunț la slujbă pentru noua mea pasiune, fotografia. Aceasta este a 101-a mea fotografie preferată.

Am renunțat la slujbă acum un an și am început să restaurez motocicletele. Această ocupație a devenit pasiunea mea.

Schimbarea profesiei necesită curaj, dar merită. 

Luna viitoare voi împlini 30 de ani. Aproape toată viața am lucrat în domeniul managementului și al jurisprudenței, dar aveam o mare pasiune pentru gătit. Mâine este ultima mea zi de lucru aici.

Am renunțat la locul meu de lucru dintr-o companie mare și mi-am vândut startup-ul. Acum încep o strângere de fonduri pentru lansarea primului meu joc de societate.

Soția mea este foarte fericită deoarece a decis să renunțe la slujbă pentru a se dedica afacerii sale – fabricarea săpunului.

Mi-am schimbat viața într-o singură zi.

Părea o zi obișnuită, dar anume atunci am decis că este timpul să fac o schimbare. Am renunțat la slujbă, mi-am vândut apartamentul și mi-am cumpărat bilet spre Thailanda. Pentru prima dată, în cei 26 de ani ai mei, sunt cu adevărat fericit.

Am renunțat la meseria mea pentru a face recenzii despre mașini. Acesta este cel de-al 25-lea videoclip de pe canalul meu.

După ce am renunțat la slujbă am avut timp să descopăr diferite flori.

Călătorii în jurul lumii în loc de birou.

Am renunțat la un loc de muncă prestigios, am vândut toate obiectele de valoare și am plecat în jurul lumii. Am vizitat, timp de 2 luni, 8 țări africane. Visele devin realitate!

Ascultați-vă inima!