17 persoane celebre care au devenit și mai atrăgătoare odată cu vârsta

Tinerețea este momentul când experimentăm cu imaginea noastră: ne vopsim părul într-o culoare neobișnuită, urmărim cu atenție tendințele modei, purtăm haine ridicole și multe altele. Dar odată cu trecerea anilor ne redescoperim și ne modelăm.

Când ne uităm la unele vedete de la Hollywood observăm că de-a lungul anilor se schimbă doar în bine. Un exemplu în acest sens sunt persoanele celebre din această selecție care devin din ce în ce mai atrăgătoare și mai stilate cu fiecare an care trece.

1. Dwayne Johnson.

Deși au trecut zeci de ani de când și-au făcut debutul pe marele ecran, aceste staruri arată foarte bine și par să fi căpătat un farmec aparte, care îi face și mai populari.

2. Chris Pratt.

3. Robert Downey Jr.

4. Chris Evans.

5. Salma Hayek.

Știm cu toții că vedetele au foarte mare grijă de aspectul lor, își schimbă imaginea și recurg la diferite trucuri de frumusețe pentru a-și încânta fanii.

6. Justin Timberlake.

7. Ryan Reynolds.

8. Kim Kardashian.

9. Channing Tateum.

10. Charlie Hannam.

11. David și Victoria Beckham.

12. Halle Berry.

13. Kate Winslet.

14. Mark Wahlberg.

15. Ryan Gosling.

16. Ben Affleck și Jennifer Lopez.

17. Angelina Jolie.

Îmbătrânirea frumoasă este un vis, dacă nu al oricărei persoane, atunci cu siguranță al majorității oamenilor. Pentru aceasta ar trebui, probabil, să cunoaștem câteva secrete ori să avem o genetică bună. Dar fotografiile cu vedetele ne demonstrează faptul că, în unele cazuri, vârsta nu face decât să le adauge carismă.

Ce părere aveți despre schimbarea acestor vedete? Care dintre ele v-a impresionat cel mai mult și pe cine ați mai include în această listă? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!