17 look-uri feminine și elegante de la fashionista pariziană Les Babioles de Zoé

Les Babioles de Zoé este blogul unei tinere care locuiește la Paris. Acest blog a devenit extrem de popular peste noapte.

Zoé scrie și postează multe fotografii interesante.

Signature look al său este format din Levi’s, bluze sau topuri și bijuterii îndrăznețe. Tânăra preferă culorile pastelate.

1.

2.

3.

4.

5.

Stilul parizian.

Culorile sobre nu o împiedică pe fashionistă să creeze niște ținute extrem de interesante.

„Îmi place contrastul dintre denim vintage și bluze albe din dantelă. Culorile neutre au nevoie de forme, accesorii și bijuterii”.

6.

7.

Blugii de calitate se combină perfect cu orice piesă vestimentară.  

8.

Blugii joacă rolul principal în garderoba lui Zoé. Tânăra îi poartă cu încălțăminte pe tocuri, cu sacouri de designer, cu cămăși și cu piese vestimentare din cachemir italian.

9.

10.

11.

Dacă aveți 2-3 perechi de blugi care se aranjează perfect pe corp, veți avea mereu ce să purtați, deoarece blugii se combină cu orice.

12.

13.

14.

Tânăra preferă următoarele culori: negru, alb și albastru, pe care le combină cu inele de cocktail și bijuterii delicate, cu genți mari și încălțăminte clasică, cu tocuri înalte. Dacă vă place stilul lui Zoé, o puteți urmări pe Instagram.

15.

16.

17.

18.

Ținutele propuse de Zoé sunt foarte moderne, perfecte pentru toate fashionistele care vor să țină pasul cu moda.

Pe blogul său Zoé propune ținute la modă, sfaturi de decor și frumusețe, precum și experiențele sale de călătorie cu imaginile locurilor pe care le-a vizitat. Tânăra a reușit, prin talentul său, să atragă atenția multor utilizatori de internet.

Ce părere aveți despre aceste ținute? Ați dori să purtați ceva asemănător?