17 ilustrații laconice, care ne dezvăluie întregul adevăr al vieții

Ați încercat vreodată să vă ascundeți lacrimile?

Ilustrațiile metaforice ale pictorului israelian Yuval Robichek ne fac să ne gândim la viață și la relațiile dintre oameni. Este absolvent al Humor in Arts la School of Visual Arts, New York. După absolvire creează ilustrații pentru cărți, reviste, picturi murale și participa la diferite proiecte TV.

Unele dintre ilustrațiile sale sunt mai relaxate și ne încălzesc inima, înfățișând un cuplu care se bate cu perne. „Îmi place să studiez relațiile dintre oameni. Pentru unii dintre ei acestea nu sunt deloc ușoare”.

Prin intermediul ilustrațiilor sale pictorul abordează viața din diferite perspective, lucrările sale reflectând ca într-o oglindă note de umor fin sau romantism siropos. Însă nu toate lucrările sale se rezumă la cupluri, pentru că în ilustrațiile sale putem observa și durerea ascunsă în spatele singurătății. Yuval posedă un limbaj special, comunicând într-o manieră minimalistă care ne uimește.

Fiecare persoană este diferită și viața noastră este, de asemenea, diferită, dar există unele sentimente pe care aproape toată lumea le-a experimentat. De aceea Yuval Robichek reușește să atragă oamenii cu ajutorul ilustrațiilor sale, fără a avea nevoie de cuvinte. Pictorul arată esența vieții, unele dintre personajele sale sunt triste, altele sunt fericite, se îndrăgostesc și învață să aibă încredere în oameni la fel ca noi.

Am rămas nespus de impresionați de simplitatea aparentă a desenelor lui Yuval Robicek, care ascund o semnificație foarte profundă. Sperăm că aceste ilustrații vă vor pune și pe Dumneavoastră pe gânduri.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

V-au plăcut aceste ilustrații? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!