17 idei actuale, despre cum puteți purta culoarea roșie, dacă ați trecut de vârsta de 40. Veți arăta ca o regină!

Vă propunem câteva sfaturi utile despre cum puteți purta această culoare în noul sezon.

Nuanțele de roșu sunt destul de provocatoare, dar și apreciate de multe doamne.

Nu toată lumea știe cum se poartă îmbrăcămintea de nuanțe roșii și cum să le combine corect. Dacă veți însuși aceste detalii importante, veți arăta ca o regină!

1.

Majoritatea femeilor care au depășit vârsta de 40 de ani ezită să includă aceste culori în ținutele lor, considerând că sunt inacceptabile pentru vârsta adultă. Însă stiliștii nu sunt de acord cu acest lucru.

2.

Culoarea roșie ne întinerește, aducând lumină și prospețime în ținutele noastre. Pentru aceasta trebuie doar să învățați cum să o combinați corect.

3.

Minimalism.

Dacă nu vă plac culorile stridente, includeți câteva detalii în ținută. Optați, de exemplu, pentru o geantă, o pereche de pantofi și o curea de culoare roșie.

4.

5.

Echilibru.

Echilibrați culoarea roșie cu alte culori: negru, alb, gri, bej pentru a obține o ținută sofisticată și cu gust.

6.

7.

Monocrom.

Dacă preferați culoarea roșie, încercați să combinați roșu cu… roșu și veți arăta spectaculos. Nu vă recomandăm să purtați o asemenea ținută dimineața, dar pentru seară este o opțiune minunată.

8.

Contrast.

Combinația dintre cărămiziu și roz este considerată a fi prea îndrăzneață. Dar cu puțină măiestrie veți reuși să creați o ținută uimitoare. Mai puteți combina această culoare cu fucsia, galben, portocaliu, auriu, albastru, violet etc. Singura regulă pe care trebuie să o urmați este să nu includeți mai mult de 3 nuanțe în ținuta Dumneavoastră.

9.

Imprimeurile.

Este foarte important să combinați corect imprimeurile de culoare roșie. Roșul este bun în combinație cu imprimeurile leopard, geometrice, abstracte, florale.

10.

Dacă veți ține cont de aceste cinci reguli, veți crea, cu siguranță, niște ținute frumoase și la modă!

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.