17 fotografii mai puțin obișnuite, care necesită urgent un răspuns la întrebarea: ”Ce este și cum s-a întâmplat?”. 

Copilașilor mereu le place să întrebe: ”Cum? De ce și pentru ce?”. Sunt interesați să învețe despre lume și acest lucru este normal. Cei maturi, de asemenea, sunt interesați, doar că se rușinează să pună multe întrebări, le este frică să nu fie considerați neinteligenți. Se creează impresia că toată lumea cunoaște ce înseamnă gaura neagră sau înțelege în politica Republicii Congo. Însă, este doar o impresie, adesea eronată. Deci, dacă ne lăsăm de multă vorbă, înțelegem că nu toți știu totul. De aceea, am decis să vă povestim și arătam câteva minuni adevărate din lumea care ne înconjoară!

1. O sferă aproape perfectă a fost asamblată din pietricelele râului.

2. Trunchiul tăiat al copacului se aseamănă cu un oraș, cu mulți zgârie-nori.

3. Există un munte în Namibia, pe care puteți observa curbe bizare ale diferitelor straturi de rocă, care au apărut ca urmare a schimbărilor tectonice.

4. Un agat rar găsit în Argentina, arată ca un gen de fruct exotic.

5. În Japonia, puteți cumpăra o capsulă pentru evacuare în cazul unui tsunami.

6. În Arkansas, un bărbat trăgea un cablu electric în curtea sa și a găsit un cristal gigantic de cuarț. Ulterior l-a vândut cu jumătate de milion de dolari!

7. Protestele sunt interzise în Myanmar și locuitorii pun mii de păpușele pe străzi, simbolizând că oamenii nu pot fi doborâți.

8. În 1997, la Berlin a avut loc o petrecere în care toți oaspeții trebuiau să aibă aceeași înălțime. Pentru aceasta, fiecare și-a selectat o pereche de încălțăminte specială.

9. Fundul ceștii din porțelan japonez este extrem de fin, e transparent și se vede portretul unei doamne – acesta e un semn de calitate.

10. Te întinzi frumușel pe un așa zis pătuc și te bucuri de sunetele naturii în pădure. O construcție pentru relaxarea orășenilor.

11. Sculptura ”The Angel of Death Victorious” nu are lacrimi. Acesta este un efect șmecher bazat pe oxidarea bronzului, care a apărut abia după câțiva ani de la creare.

12. Broasca de mușchi Theloderma corticale se numește așa deoarece într-adevăr este foarte asemănătoare cu mușchii.

13. Nu știați cum arată semințele de cacao crude? Acum știți!

14. Ecranul LCD emite lumină polarizată. Dar acoperirea de pe ochelari filtrează această lumină, de aceea imaginea nu se vede pe ecran.

15. Fosile reale găsite în Scoția. Există corali antici aici.

16. Nori fumurii – cel mai rar fenomen meteorologic.

17. Vitalitatea jackfruit-ului poate fi doar invidiată. Chiar crește peste tot!

Sunteți impresionați? Așteptăm comentariile cu drag.