17 fotografii, în spatele cărora se ascunde o poveste demnă de a fi ecranizată! 

Există suficiente povești în viață care pot fi folosite ca bază pentru un film și nu este întotdeauna un complot renumit sau o dramă puternică. Uneori este vorba doar de câteva propoziții ale unei legende la o fotografie, în care există la fel de multă putere și intrigă, precum în serialele TV. Cel mai valoros lucru aici este că aceste povești au fost spuse și arătate de oameni obișnuiți, pentru că erau importante pentru ei.

Noi suntem de părerea că astfel de povești și imagini ”ascund” emoții foarte puternice. Nu este de mirare că au fost observați de internauți și premiați cu sute de like-uri.

1. Această pisică își dorește foarte mult să fie luată din adăpost într-o nouă casă.

2. ”Când aveam 18 ani, eu cu mama eram nevoite să ne mutăm urgent și ne-am pierdut toate bunurile, inclusiv fotografiile.”

”Peste 15 ani, o rudă mi-a trimis o grămadă de fotografii vechi. Acum simt că, o parte pierdută din viața mea mi-a fost înapoiată.”

3. ”Tatăl meu tocmai a găsit un ursuleț de pluș în grădină, pe care l-am pierdut acum 17 ani! Sentimentele mele sunt pur și simplu dincolo de cuvinte.”

4. ”Iată poza mea preferată a bunicii mele. Evident, avea mari necazuri cu mixerul ăsta.”

5. ”Am găsit acest puișor în afara orașului. Era atât de speriat, dar acum pare să fie mult mai bine.”

6. ”Astăzi este o sărbătoare pentru ochii mei. Înainte de asta, nu-mi permiteam să-mi îmbunătățesc vederea. Tocmai mi-am luat primii ochelari. În sfârșit văd!”

7. ”M-am întors la facultate săptămâna trecută. După 13 ani, încep totul de la zero.”

8. ”Lucrez ca voluntar la un adăpost pentru pisici. Acest pisoi a fost adus de o femeie, care a spus că vecinii ei s-au răzgândit, pentru că, totuși nu le plac pisicile negre.”

”După tratamentul unei labe, l-am dus la mine, ca să poată trăi în confort și siguranță.”

9. ”Soția a creat pentru mine acest perete din cărți. În fiecare zi, timp de câteva luni, am stat la această masă și am scris o carte. Am terminat-o azi.”

10. ”Nu prea mă spălam pe dinți de ani de zile din cauza depresiei. Acum iată că am terminat tubul întreg de pastă de dinți!”

11. ”De mai bine de zece ani visam să-mi construiesc propria casă. Acest vis a devenit în sfârșit o realitate.”

12. ”Acest cățeluș a stat la adăpost timp de 7 luni. Eram îngrijorat de cum va reacționa câinele meu Ellie la acest lucru. Iată-i, în prima lor seară împreună!”

13. ”Să-i fac fiicei mele o coafură care o face să se simtă regină este întotdeauna o victorie specială pentru mine ca și pentru tată.”

14. ”Acum 6 luni am renunțat la slujba mea de programator pentru că urăsc să stau la birou toată ziua. Acesta este primul meu proiect serios în rol de designer.”

15. ”Pentru unii poate părea un fleac, dar am cumpărat prima mea canapea pentru prima mea casă și sunt foarte fericit.”

16. ”Eu și doi dintre colegii mei am realizat că purtăm aceleași jachete. Le-am încheiat pentru a face o jachetă mare, ca pentru trei.”

17. ”Merg spre stația de tramvai. Iar în suflet mă simțeam cam vag. Apoi observ că un bunic mă cheamă. ”Uite”, spune el fericit – ”Brândușele au înflorit!”.

”Și într-adevăr, în iarba nămolită ofilită de lângă stația de tramvai, pe un pat de flori abandonat, erau ele. Bunicul gesticula fericit cu mâna: ”Uite, uită-te repede, ce minune”. ”Mulțumesc”, i-am spus. ”Mulțumesc că mi-ați arătat”.

Din ce în ce mai mulți oameni au traversat drumul, iar el se apropia de fiecare și le arăta florile. El, aparent, și-a finalizat lucrarea principală în această primă zi călduroasă a anului – a împărtășit miracolul practic tuturor.”

Ce poveste ”caldă” care vi s-a întâmplat în ultima vreme deține un loc special în inima dvs? Așteptăm cu drag povestioarele dvs.