17 fotografii care arată că un bărbat cu barbă și fără – sunt două persoane diferite

Barba și mustața sunt pentru bărbați modul cel mai eficient de a-și exprima personalitatea. Cu ajutorul lor se poate face foarte ușor, fie accentuarea trăsăturilor, fie mascarea lor.

Mulți consideră că bărboșii sunt un simbol al masculinității, iar studiile demonstrează că femeile sunt atrase de imaginea bărbatului puternic și matur.

Mustața și barba schimbă radical imaginea masculină și mulți bărbați o adoptă, dorind să pară mai încrezători și mai puternici. Unii consideră că bărbatul cu barbă este mult mai masculin și mai atrăgător. Părul facial creează impresia unei structuri osoase mai pronunțate și masculine, ajută, de fapt ca pielea să mențină un echilibru sănătos între bacteriile existente

Bărbații cu barbă, potrivit unor studii, sunt mai atrăgători în ochii doamnelor. Femeile văd în ei parteneri serioși, responsabili și de încredere, potriviți pentru relațiile de lungă durată.

Rasul părului facial poate fi un șoc — atât pentru bărbat, cât și pentru cei din jurul lui. Unii dintre ei întineresc cu 20 de ani și iși pierd farmecul, pe când alții devin atractivi.  S-a demonstrat că bărbieritul îndepărtează celulele moarte ale pielii.

Dacă o femeie decide să facă o schimbare de imagine, aceasta presupune tuns, vopsit, coafat, machiaj, iar pentru bărbați lucrurile sunt mult mai simple. Doar renunțarea la barbă și la mustață îi transformă complet și îi fac să pară cu totul alte persoane.

Iată câteva fotografii ale bărbaților înainte și după ce s-au ras. Ei ne demonstrează încă o dată că pot deveni o persoană complet diferită când își rad barba.

Cu sau fără barbă?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

error: Content is protected !!