17 figuri de ceară ale unor celebrități expuse la muzeul Madame Tussauds care se deosebesc de original.

Deschis în 1835, acesta este cel mai vestit muzeu al figurilor de ceară din lume și, probabil, cel mai vechi. Madame Tussauds are foarte multe figuri de ceară ale celebrităților. Muzeul (și cele 19 sucursale ale sale) este un brand despre care au auzit aproape toți deoarece are un concept destul de neobișnuit.

Un actor sau un cântăreț simte, probabil, ca a devenit celebru atunci când începe să obțină numeroase premii de prestigiu și ești apreciat de toată lumea, în timp ce la Londra nu ești considerat drept o celebritate până nu ai o figură de ceară la Madame Tussauds!

Acest muzeu de ceară este o atracție pentru turiști, cu filiale peste tot în lume și afișează replici ale actorilor, cântăreților etc.

Dar, după cum veți observa, chiar și cei mai talentați maeștri pot comite unele greșeli. Vă prezentăm în continuare câteva figuri de ceară care au unele imperfecțiuni.

Pentru început trebuie să menționăm faptul că pentru Madame Tussaud se fac copii de calitate foarte înaltă.

Aruncați o privire asupra figurilor de ceară ale lui Ryan Reynolds sau Helen Mirren care sunt foarte aproape de original.

Care este adevăratul John Hamm? 

Dar în istoria Muzeului au existat și unele figuri de ceară se deosebeau foarte mult de original. Anume acestea ne interesează. Să vedem care sunt ele!

Leonardo DiCaprio.

John Travolta.

Angelina Jolie.

Mel Gibson.

Ben Afleck.

Nicole Kidman.

Jim Carrey.

Naomi Campbell.

Salma Hayek.

Printul Willyam.

Beyoncé.

Justin Timberlake.

Mark Zuckerberg.

Elizabeth II.

Daniel Radcliffe în rolul lui Harry Potter.

David Beckham.

Meryl Streep.

Ce părere aveți despre aceste lucrări? Scrieți-ne în comentarii!