17 cupluri care arată impecabil pe covorul roșu, dar în viața reală ne amintesc de un cuplu absolut obișnuit

În lumina reflectoarelor vedetele noastre preferate arată întotdeauna ireproșabil. Bărbații poartă costume elegante, iar femeile aleg rochii de seară luxoase care să se combine cu ținuta partenerului. Însă, în viața de zi cu zi, nu toate vedetele au scopul de a-i impresiona pe ceilalți, de aceea optează pentru ținute comode și foarte simple.

Am încercat să comparăm cum arată unele cupluri de vedete atunci când sunt pe covorul roșu și ce ținute poartă la o plimbare obișnuită.

Ashton Kutcher și Mila Kunis.

Britney Spears și Sam Asgari.

Joe Jonas și Sophie Turner.

Daniel Craig și Rachel Weisz.

James Righton și Keira Knightley.

Nikki Reed și Ian Somerhalder.

Jessica Biel și Justin Timberlake.

Lucy Boyton și Rami Malek.

Erin Darke și Daniel Radcliffe.

Gerard Piqué și Shakira.

Ryan Reynolds și Blake Lively.

Emily Blunt și John Krasinski.

Elsa Pataky și Chris Hemsworth.

Justin și Hailey Bieber.

Amy Adams și Darren Le Gallo.

Megan Fox și Machine Gun Kelly.

Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick.

Vedetele sunt obligate să strălucească pe Covorul Roșu, să se prezinte în ținute de lux, cu un machiaj realizat impecabil și să aibă mereu un zâmbet fermecător. Toate acestea sunt detalii importante ale aspectului lor, cu ajutorul cărora nu numai că impresionează publicul, ci și par mult mai încrezătoare și fericite. Dar iată cum arată aceste persoane în viața cotidiană, atunci când lumina și obiectivele camerelor nu sunt îndreptate spre ele.

Ce părere aveți despre stilul de zi cu zi al acestor vedete? Preferați un stil sofisticat sau unul modest, dar confortabil?