17 comparații din prim-plan care ne arată cum se schimbă chipul vedetelor de-a lungul anilor

Timpul nu trece fără urme. Fiecare rid de pe fața noastră este amprenta sa, care ne amintește de evenimente, zâmbete sau dezamăgiri. Acest lucru este valabil și pentru vedete, deoarece și ele sunt ca și noi. Unele dintre ele se schimbă mai puțin, altele mai mult.

Considerăm că este absolut normal ca lumea să se schimbe odată cu trecerea anilor. Și, indiferent de cum vor arăta peste ani vedetele noastre preferate, vom continua să le fim fani fideli.

Natala Vodianova.

Se creează impresia că fotomodelul a găsit sursa magică a tinereții veșnice.

Britney Spears.

Liam Hemsworth.

Anna Kendrick.

Miranda Kerr.

Care ar putea fi secretul Mirandei?

Salma Hayek.

Actrița arată perfect. Ridurile nu și-au făcut loc pe chipul ei și, pe lângă aceasta, a reușit să-și păstreze silueta impecabilă.

Penelope Cruz.

Bella Thorne.

Patrick Dempsey.

Kesha.

Shakira.

Nici ea nu s-a schimbat prea mult de-a lungul anilor.

Lady Gaga.

Cristiano Ronaldo.

Heidi Klum.

Arată foarte bine.

Taylor Lautner.

Serena Williams.

Emilia Clarke.

Care ar putea fi rețeta Emiliei? Cel mai probabil zâmbetul său frumos.

Când le vedem pe ecran avem impresia că vedetele nu îmbătrânesc deloc. Dar, de fapt, și ele sunt nevoite să lupte cu timpul, deoarece acesta este nemilos și lasă amprente asupra fiecăruia.

Unele vedete s-au schimbat destul de mult de-a lungul anilor, în timp ce altele au lucrat foarte mult la aspectul lor și arată mai bine decât în tinerețe, iar altele au rămas practic neschimbate, de parcă ar fi descoperit secretul tinereții fără bătrânețe.

Care dintre aceste vedete a rămas, după părerea Dumneavoastră, aproape neschimbată? Pe cine ați mai include în această listă? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!