17 bărbați celebri care par a fi două persoane diferite atunci când sunt pe covorul roșu și în viața de zi cu zi

„Frumușeii” de la Hollywood reușesc să cucerească inimile a milioane de femei, arătând impecabil în filme sau pe covorul roșu. Dar v-ați întrebat vreodată cum arată acești bărbați perfecți în afara scenei și dincolo de lumina reflectoarelor? Văzându-i în blugi și tricou, cu părul nepieptănat și cu barbă s-ar putea chiar să nu-i recunoaștem deoarece arată cu totul diferit, exact așa cum le place lor.

Jared Leto.

Deși la evenimente apare în ținute sofisticate, actorul preferă să poarte haine foarte simple și confortabile în fiecare zi.

Kit Harington.

Benedict Cumberbatch.

Vedetele trebuie neapărat să strălucească pe Covorul Roșu, să se prezinte în ținute de lux în care să arate impecabil și să aibă mereu un zâmbet fermecător. Toate acestea sunt detalii importante ale aspectului lor, cu ajutorul cărora nu numai că impresionează publicul, ci și par mult mai încrezătoare și fericite. Dar în viața de zi cu zi unii dintre acești bărbați celebri par și mai fericiți deoarece se simt în largul lor.

Chris Pine.

Ținutele în care apar vedetele pe covorul roșu sunt create și studiate cu mare atenție de echipe de profesioniști.

Tom Cruise.

Matt Damon.

Adrien Brody.

Owen Wilson.

Ethan Hawke.

Miles Teller.

Zac Efron.

Ed Westwick.

În lumina reflectoarelor persoanele celebre arată întotdeauna ireproșabil, iar în viața de zi cu zi optează pentru ținute comode și foarte simple.

Nick Jonas.

Paul Wesley.

Jeremy Renner.

Rami Malek.

Elijah Wood.

După cum vedem acești bărbați celebri preferă, în viața de zi cu zi, îmbrăcăminte simplă și comodă.

Ce părere aveți despre vestimentația acestor vedete? Care imagine vă place mai mult, formală sau casual? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!