17 actori care arată foarte bine atât cu o tunsoare obișnuită cât și cu una foarte scurtă

Tot mai mulți bărbați moderni urmăresc cu atenție tendințele modei. Nu este vorba doar de haine, ci și de tunsori. În ultimii ani apar noi și noi tipuri de tunsori foarte interesante. Chiar și așa unor bărbați le este destul de greu să-și găsească o coafură sau o tunsoare care să li se potrivească.

Unii bărbați celebri aleg o coafură căreia îi rămân fideli de-a lungul carierei, în timp ce alții, dimpotrivă, sunt dispuși să experimenteze foarte des cu imaginea lor. Îi admirăm nespus de mult pe actorii care au riscat să adauge brutalitate imaginii tăindu-și părul foarte scurt.

Matt Damon. 

Părul scurt pare a fi o tunsoare obișnuită printre bărbați, dar adevărul este că în ultimii ani părul puțin mai lung câștigă tot mai mult teren.

Channing Tatum.

James Franco.

Matthew McConaughey.

Daniel Day-Lewis.

Christian Bale.

Jim Carrey.

James McAvoy.

Guy Pearce.

Robert Pattison.

Shia LaBeouf.

Ewan McGregor.

Sam Rockwell.

Hugh Jackman.

Colin Farrell.

John Travolta.

Folosind exemplul acestor actori, ne-am convins încă o dată cât de importantă este coafura și cât de mult poate schimba aspectul.

Ryan Gosling.

Actorilor le este mult mai ușor să-și schimbe imaginea, mulți dintre ei experimentează constant nu numai în filme sau pe scenă, ci și în viața de zi cu zi, schimbându-și destul de frecvent coafura și stilul în general.

Aveți vreun actor preferat în selecția noastră? Considerați că acestor bărbați celebri li se potrivește mai bine o coafuro obișnuită sau una mai scurtă? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!