16 vedete care și-au transformat zâmbetul imperfect într-un avantaj pentru imagine! 

Vedetele de la Hollywood sunt adesea obsedate de o înfățișare impecabilă. De aceea, celebritățile care nu se impun standardelor obligatorii și sunt fideli frumuseței de la natură, sunt ca un strop de aer proaspăt. În ciuda presiunii din exterior, au decis să nu să se opună naturaleții, ci să-și arate cu mândrie zâmbetul imperfect, dar atât de carismatic. Unii dintre ei susțin că dinții inegali sau golurile dintre dinți nu au interferat, ci, dimpotrivă, au ajutat la câștigarea multor roluri.

Noi adorăm vedetele cărora nu le este rușine de aspectul lor și nu se adaptează la standarde de frumusețe nerealiste. Și când ne uităm la zâmbetele lor imperfecte, nu putem să nu zâmbim înapoi. Iată 16 celebrități cu zâmbete extrem de simpatice, în ciuda micilor neconcordanțe cu normele general acceptate.

1. Kirsten Dunst

2. Vanessa Paradis

3. Jewel Kilcher

4. Johnny Depp

Zâmbetele afișate la Hollywood par perfecte – dinții sunt albi, frumos aliniați, drepți și seducători. Însă nu toate vedetele au zâmbetul fermecător. Chiar dacă nu au o dantură perfectă, micile imperfecțiuni cu care au fost înzestrate de la Natură le fac zâmbetul unic.

5. Lara Stone

6. 50 Cent – Curtis Jackson

7. Steve Buscemi

8. Anna Paquin

9. Michael Strahan

10. Jessica Pare

11. Tom Cruise

12. Madonna

13. Morgan Freeman

14. Melanie Chisholm

15. Lindsay Lohan

16. Keira Knightley

Drag cititor, după părerea dvs, vedetele ar trebui să aibă un zâmbet impecabil, ce poate fi estimat la ”milion de dolari”? Dacă ați fi o vedetă de la Hollywood, ați fi de acord să vă îmbunătățiți zâmbetul sau o să-l lăsați așa cum este? Așteptăm cu drag părerile dvs.