16 vedete care au nimerit în situații jenante, dar nu s-au emoționat

Și vedete au parte, uneori, de situații neprevăzute. Dar știu cum să reacționeze astfel încât lumea să uite imediat de acest lucru.

Admirăm talentul vedetelor și considerăm că avem multe de învățat de la ele.

Dua Lipa a inventat o nouă tendință.

Kristen Stewart a început să vorbească deschis despre problemele tenului său, devenind un exemplu pentru multă lume. 

Jessica Alba a căzut în timp ce se afla sub reflectoare, dar cu ce zâmbet!

Salma Hayek nu a avut de gând să arate publicului căptușeala rochiei, dar… Actrița a găsit rapid o soluție bună pentru a ieși bine în fotografie.

Ce ghinion – ruj pe dinți.

Dar Paris Hilton nu s-a jenat și a continuat să zâmbească.

Jason Momoa a stricat fotografia de grup, dar a înveselit pe toată lumea.

Apariția Carei Delevingne și a lui Jonathan Saunders la premiile GQ s-a dovedit a fi foarte amuzantă. Dar au reușit să capteze toată atenția presei.

Kate Moss a încercat să-i surprindă pe fotografi mușcându-și propriul clutch.  

Costumul de scenă crăpat la cusături nu a împiedicat-o pe Cardi B să-și interpreteze cântecul până la capăt, pentru că este o profesionistă.

Selena Gomez era gata să pozeze când un pantof i-a zburat de pe picior. 

Actorul Tony Goldwyn i-a spus Ellenei DeGeneres că a învățat să se relaxeze atunci când are nevoie și apoi a adormit în timpul interviului.  

Ben Affleck și J. Lo, ascunși de paparazzi, au dat peste un panou publicitar. Fotografii au fost cei care i-au ajutat să scoată mașina, iar Ben le-a mulțumit pentru acest gest. 

Lecție de la Robert Pattinson: privirea poate distrage atenția publicului de la orice, chiar și de la petele umede de pe cămașă.

Rihanna și-a făcut un tatuaj în franceză fleur rebelle („floare rebelă”) – și a amestecat ordinea cuvintelor. Dar s-a prefăcut că a fost conceput anume astfel.

Ariana Grande, la prezentarea de modă Victoria’s Secret, a fost lovită cu aripa unuia dintre „îngeri”. Cu toate acestea a interpretat melodia.

Un prezentator TV a sunat-o în direct pe Lady Gaga, care trebuia să fie prezentă la emisiune. Dar cântăreața a răspuns că nu putea vorbi în acel moment. Telespectatorii cu siguranță nu vor uita acest episod.