16 tunsori originale cu breton drept pentru doamnele de după 40 de ani

Modele de tunsori cu breton drept recomandate doamnelor de după 40 de ani

Înainte de a alege o tunsoare cu breton, trebuie să țineți neapărat cont de trăsăturile feței Dumneavoastră. Bretonul drept este perfect pentru fața rotundă și părul des și cu firul gros.

1.

2.

3.

4.

5.

Carre alungit.

Aceasta combinație este perfectă, elegantă și sofisticată. O astfel de tunsoare vă va face trăsăturile și mai feminine, va ascunde ridurile și vă va accentua privirea. Există mai multe tipuri de carre: clasic, asimetric, graduat.

6.

Bob.

Este soluția ideală în cazul în care părul este fin și trebuie să-i oferiți volum. Această tunsoare se potrivește oricărei vârste, mai ales dacă veți alege lungimea medie a părului. Este o coafură frumoasă și elegantă, care se aranjează destul de simplu.

7. 

8.

9.

Cascadă.

Dacă preferați părul mai lung, atunci tunsorile de tip cascadă sunt soluția perfectă. Această tunsoare arată foarte bine cu un breton drept. Dacă aveți părul subțire sau creț, acestă tunsoare este pentru Dumneavoastră.

10.

11.

Tunsori pentru părul scurt. 

Aceste tunsori sunt preferatele doamnelor adulte, deoarece au un efect de anti-îmbătrânire. În combinație cu un breton drept, tunsoarea pixie cu capetele sfâșiate este minunată. Dar puteți alege și alte tipuri de tunsori scurte care, cu siguranță, vi se vor potrivi. Iar un breton drept ultra-scurt vă va scoate în evidență trăsăturile frumoase ale feței.

12.

13.

14.

15.

16.

Bretonul drept și-a recăpătat din nou pozițiile de top. Acesta ascunde cu succes ridurile de pe frunte și, pe lângă aceasta, are un efect de întinerire.

Dar nu uitați: înainte de a alege o tunsoare, discutați cu coaforul Dumneavoastră pentru a alege împreună tunsoarea perfectă.