16 ținute de vedetă care ne arată că și persoanele celebre pot face greșeli vestimentare

Oricât de atente ar fi vedetele în alegerea ținutele de pe covorul roșu, greșesc uneori și ele. Dorința unora de a șoca publicul este uneori atât de mare încât uită de frumusețe și eleganță, iar altele pur și simplu greșesc mărimea, imprimeul sau culoarea.

Acest articol ne va reaminti de faptul că toată lumea face greșeli vestimentare și nu ar trebui să ne facem prea multe griji în această privință.

Sandra Bullock la premiera „The Lost City” (2022) a purtat încălțăminte și un blazer complet nepotrivit pentru rochia luxoasă cu efect ombre.

Olivia Wilde a arătat destul de bine în această ținută, dar mănușile din latex nu se încadrează defel. 

Rochia Alexander McQueen purtată de lui Cate Blanchett a stârnit polemici.  

Unii internauți au considerat-o frumoasă, în timp ce alții au afirmat este una dintre cele mai ciudate și mai ridicole rochii pe care le-a purtat Cate Blanchett vreodată.

Kirsten Dunst arăta cam straniu în această rochie lipsită de formă.

Christina Aguilera a purtat, pe covorul roșu, un costum de piele neagră și a înlocuit sutienul cu un pandantiv în formă de X.

Doar Gigi Hadid ar putea îndrăzni să apară într-o ținută atât de extravagantă. 

Ținuta simplă a Christinei Hendricks nu s-a combinat cu acest accesoriu colorat. 

Ținuta lui Kourtney Kardashian la Gala Premiilor Oscar 2022 a avut tot felul de decor – de la trandafiri și țesături strălucitoare până la dantelă. 

Decupajul geometric de pe rochia de catifea neagră a Selenei Gomez nu a avantajat-o defel, iar mânecile și trena i-au ascuns talia.

Helancă neagră, pene și flori pe tivul rochiei – Nicole Kidman a combinat toate aceste detalii în imaginea sa de la premiera filmului „Varangian” (2022).

Rochia cântăreței și actriței Erica Jane la People’s Choice Awards 2022 a fost foarte neobișnuită. 

Heidi Klum a combinat o țesătură argintie strălucitoare cu o boa cu pene. A purtat această ținută la Premiile Globul de Aur 2023.

Singurul lucru care i-a stricat ținuta lui Dakota Johnson la premiera filmului „În ritmul Cha-Cha” a fost acest imprimeu ciudat.

Billie Eilish practic s-a ascuns în rochia ei neagră supradimensionată pe care a purtat-o la Gala Premiilor Oscar 2022.

Lily James a fost uimitoare în această rochie pe care a purtat-o la Premiile Globul de Aur 2023. Doar că cam dat greș cu alegerea mărimii. 

Julia Garner a purtat o rochie neagră superbă la Premiile Emmy, care ar fi arătat mai bine fără decolteul în formă de diamant. 

Iar pantofii, pe lângă faptul că nu s-au asortat prea bine cu rochia, erau și foarte incomozi. Așa că vedeta, după ce a primit un premiu Emmy pentru serialul „Ozark”, și-a scos pantofii și a pozat desculț.