16 tinere care și-au luat rămas bun de la părul lung și au demonstrat că părul scurt nu este doar pentru bărbați

Aproape fiecare femeie și-a dorit, la un moment dat, să renunțe la părul lung și să să încerce o tunsoare scurtă. Dar decizia de a renunța la părul lung sau de a-ne schimba radical look-ul este totuși foarte dificilă.

Coaforul-stilist Irina Dyachenko le ajută pe clientele sale să-și schimbe imaginea, fiind sigură că părul scurt se potrivește nu doar bărbaților, dar și femeilor, tunsorile scurte fiind stilate și feminine.

Aceste femei, care au decis să încerce o nouă tunsoare, au făcut alegerea perfectă, deoarece arată impecabil.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Coafura este foarte importantă pentru imaginea noastră, pentru că ne oferă foarte multe posibilități de a ne juca fie cu lungimea, fie cu nuanțele. Însă înainte de a trece de la părul lung la cel scurt, din dorința unei schimbări radicale, trebuie să luăm în considerare și recomandările coaforului nostru deoarece noua tunsoare ar putea să ni se potrivească foarte bine sau dimpotrivă.

Dar, cu siguranță, merită, din când în când, să ne facem curaj pentru a ne schimba radical aspectul, mai ales după ce am purtat mai mulți ani la rând aceeași tunsoare. Dacă aveți părul foarte lung și vă gândiți să încercați o tunsoare scurtă nu ar trebui să vă fie frică să experimentați. Însă, pentru a face schimbarea dorită, vă recomandăm să mergeți la un coafor de încredere care vă va ajuta să alegeți tunsoarea perfectă.

Ați avea curajul să încercați o tunsoare scurtă? Ce părere aveți despre aceste tunsori și despre schimbarea de look a acestor tinere? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii.