16 secrete de îngrijire corporală – dimineața te trezești deja frumoasă!

Puține femei își permit un antrenor personal și o întreagă echipă de stiliști care le-ar face să arate perfect. Însă dimineața fiecare dintre noi vrea să se trezească regină sau cel puțin pur și simplu o femeie frumoasă.

Încercați să îndepliniți cel puțin jumătate din aceste sfaturi înainte de somn și veți vedea cât de ușor este să arătați proaspătă și odihnită dimineața. Un rezultat bun fără prea mari eforturi.

1. Remediu împotriva acneei

Amestecați o lingură de miere cu o linguriță de scorțișoară, apoi aplicați această pastă pe față. Dimineața pielea va arăta mult mai bine.

2. Împotriva coșurilor

Dacă seara ați observat că pe piele au apărut niște „oaspeți”, aplicați imediat niște suc de aloe și culcați-vă. Acesta conține vitamina C și B care calmează și usucă pielea afectată.

3. Călcâie ca de bebeluș

Dacă pielea de pe tălpi este uscată, urmați acest sfat în fiecare seară înainte de somn. Aplicați pe călcâie vaselină sau orice cremă hidratantă și îmbrăcați niște ciorapi mai groși.

4. Mâini catifelate

Aplicați același truc și în cazul mâinilor. Acesta este necesar în special în perioada rece a anului, atunci când mâinile sunt uscate și exfoliate. Puteți înlocui crema cu ulei de cocos și cel mai bine este dacă veți avea niște mănuși speciale pentru somn.

5. Clipiți cu genele și zburați

„Extindeți” genele în fiecare seară aplicând pe ele o picătură de ulei de ricin. Efectul va fi mai puternic dacă veți adăuga vitamina E și ulei de migdale.

6. Hidratare 24 de ore pe zi

Umidificatoarele de aer sunt foarte folositoare. Pentru a vă prelungi viața și frumusețea pielii, conectați-l și puneți-l lângă pat pe timpul nopții. Veți simți în timp o mare diferență!

7. Ridurile de noapte

Fața va fi mult mai netedă dimineața dacă veți înlocui așternuturile de bumbac cu cele de mătase. La fel, și coafura se va menține mai bine.

8. Bucle

Aplicați pe păr puțin ulei pentru bronz, doar puțin de tot. Iar dimineața veți avea niște bucle fără nici un ondulator.

9. O privire luminoasă

Un remediu eficient împotriva cearcănelor este uleiul de migdale. Aplicați-l înainte de somn în jurul ochilor.

10. Sucul de cartofi

Dacă nu aveți ulei de migdale, folosiți un cartof obișnuit. Spălați-l bine, tăiați câteva felii și puneți-le pe ochi înainte de somn.

11. Ieftin și eficient

Înlocuiți bigudiurile cu pungi de hârtie obișnuite. Tăiați fâșii lungi din pungă și rotiți-le de parcă ați folosi bigudiurile.

12. Zâmbet de vedetă

Dinții pot fi înălbiți cu ajutorul bicarbonatului de sodiu. Aplicați pe perie puțin bicarbonat și spălați-i în mod obișnuit. Se recomandă să nu mâncați aproximativ trei-patru ore după această procedură. De aceea, faceți acest lucru înainte de somn.

13. Tratați vârfurile despicate

Uleiul de argan este foarte folositor și face minuni, dar este destul de costisitor. Puteți folosi ulei de jojoba, este mult mai accesibil, dar la fel de folositor. Aplicați, pe noapte, puțin ulei pe vârfuri, iar dimineața veți observa diferența.

14. Prințesa și bobul de mazăre

Puneți în jurul dvs. mai multe perne, exact ca în poveste. Dimineața nu veți avea pungi sub ochi, deoarece lichidul nu se va acumula în zona feței.

15. Aspirina vă vine în ajutor

Modelele Victoria’s Secret știu că masca pe bază de aspirină cu miere tratează orice inflamații și coșuri mici. Pisați 3 pastile de aspirină și amestecați-le cu 1 linguriță de miere, apoi aplicați pasta pe față.

16. Nu așteptați dimineața

Nu așteptați dimineața pentru a folosi șamponul uscat. Dacă știți că dimineața nu veți avea timp să vă spălați pe cap, aplicați șamponul de cu seară. El își va face efectul în timpul nopții.