16 persoane care își prelucrează atât de tare fotografiile în Photoshop de parcă nu ar mai avea de gând să iasă vreodată din casă

Pe vremuri Internetul era un mijloc de relaxare și de căutare de informații, dar acum lucrurile s-au schimbat. Pe lângă multe alte lucruri pe care le fac pe Internet, oamenilor le-a venit și ideea de a-și îmbunătăți aspectul. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este cu ajutorul Photoshop-ului.

În căutarea urmăritorilor și a faimei, unii își prelucrează atât de mult fotografiile încât nici nu mai pot fi recunoscuți. Iată dovada în următoarele 16 fotografii.

Bloggerița Tana Monjo: fotografia de pe profilul ei și cea de la Streamy Awards.

Tiktokerița Audrey Peters: fotografie pe rețele și pe pagina sa de Instagram.

Pe lângă faptul că a ajustat luminozitatea/contrastul, și-a schimbat și forma feței.

Paris Hilton pe Instagram și pe covorul roșu.

Pe Instagram și în reality show-uri. Această femeie susține ca are 27 de ani.

Puterea filtrelor video.

Da, aceasta este aceeași persoană: în stânga puteți vedea o înregistrare video pe un smartphone unde s-au folosit filtre, iar în dreapta este o fotografie reală. Transformarea instantanee din japoneză în filipineză.

Aceste fotografii au fost postate în aceeași zi. Cea din stânga a fost postat pe pagina sa de Instagram a lui Megan Fox, iar cea din dreapta a fost postată de fotografi.   

Și tatuajele sunt prelucrate cu ajutorul Photoshop-ului.

Înainte de a vă face un tatuaj trebuie să luați în considerare întotdeauna că acesta nu va arăta ca după ce a fost aplicat.

Vopseaua pătrunde doar în straturile superioare și, după vindecarea pielii, va rămâne exclusiv sub stratul superior, motiv pentru care tatuajul nu va mai arăta atât de bine ca la început.

Această femei susține că are 25 de ani.

Fotografia din stânga este luată de pe pagina sa de Instagram, iar cea din dreapta este un cadru dintr-un interviu de la televiziunea poloneză.

Vedeta poloneză Laluna Yunik din emisiunea TV „Regina vieții” („Królowe Życia”). Dacă nu ar fi tatuajul de pe gât, nu am fi crezut niciodată că aceasta este aceeași persoană.

Da, este aceeași persoană.

Australianca Kanika Batra, în vârstă de 28 de ani, finalistă la concursul Miss World Australia.

Cântăreața franceză Aurelie Preston: o fotografie de pe pagina sa de Instagram și un cadru dintr-un videoclip care a fost publicat tot acolo.

Vedetă tiktok și makeup-artista Mikayla Nogueira, care este plătită pentru a promova produse cosmetice de îngrijire a pielii.

Madonna pe pagina sa de Instagram și la cea de-a 65-a ediție a Premiilor Grammy (februarie 2023).

Încă o comparație interesantă.