16 perechi de vedete care au îmbrăcat aceleași ținute. Nu putem înțelege cui i se potrivesc mai bine

Kate Middleton și Drew Barrymore au apărut, în anul 2016, în aceleași rochii în aceeași zi, doar că pe continente diferite. Chiar și vedetele au uneori parte de surprize când cineva apare în aceeași ținută.

Vedetele din selecție care urmează au încercat aceleași ținute, dar le-au prezentat în felul lor. Diferențele au fost făcute de accesoriile alese de fiecare dintre ele, dar și de specificul siluetei lor. Urmează să decideți Dumneavoastră cui i s-a potrivit mai bine.

1. Kate Middleton și Elisabeth Moss.

2. Kim Kardashian și Kourtney Kardashian.

3. Emma Stone și Nicole Kidman.

4. Chris Jenner și Justin Bieber.

5. Sarah Jessica Parker și Kate Middleton.

6. Kim Kardashian și Katy Perry.

7. Rihanna și Noomi Rapace.

8. Victoria Beckham și Dita von Teese.

9. Emilia Clarke și Katy Perry.

10. Kate Beckinsale și Nicole Scherzinger.

11. Jennifer Lopez și Maggie Grace.

12. Kerry Washington și Kelly Clarkson.

13. Cate Blanchett și Camila Cabello.

14. Elizabeth Olsen și Marisa Tomei.

15. Millie Bobby Brown și Kirsten Dunst.

16. Tilda Swinton și Keira Knightley.

Vedetele se află constant sub presiunea mediatică, iar acest lucru le obligă să arate mereu impecabil. După cum ați observat, aceleași costume sau rochii arată foarte diferit, încât trebuie să analizăm cu atenție dacă este vorba despre aceeași ținută. Acest lucru ne demonstrează încă o dată faptul că atitudinea noastră, ținuta, machiajul, coafura, precum și alegerea accesoriilor au o influență mare asupra ținutelor pe care le alegem. Yves Saint Laurent spunea că cel mai important detaliu al unei rochii este femeia care o îmbrăcă.

Cui, după părerea Dumneavoastră, i se potrivesc mai bine ținutele date? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii.