16 perechi de fotografii care arătă diferențele dintre ceea ce se postează pe rețelele de socializare și viața reală

Mulți utilizatori ai rețelelor sociale postează doar  fotografiile care le plac. Și vedetele fac la fel. Pe paginile lor postează doar cele mai tari poze. Însă uneori abonații nici nu știu care fotografii le plac mai mult, cele reale sau cele retușate.

Am descoperit câteva fotografii pe care vedetele le postează pe rețelele de socializare și le-am comparat cu cele realizate de fotografi la același eveniment. Considerăm că aceste femei celebre arată superb și nu au nevoie de nicio retușare.

Salma Hayek.

Jennifer Lopez.

Kylie Jenner.

Selena Gomez.

Nina Dobrev.

Christina Aguilera.

Lily James.

Chloë Grace Moretz.

Megan Fox.

Alyssa Milano.

Rebel Wilson.

Lily Collins.

Elizabeth Moss.

Jessica Biel.

Emilia Clarke.

Bryce Dallas Howard.

După cum știm fotografiile de pe Instagram ale unor vedete arată uimitor. Dar imaginea perfectă nu este întotdeauna cea adevărată. Chiar și machiajul impecabil al acestora poate arăta complet diferit în lumina reflectoarelor de pe covorul roșu.

După cum ne-am convinse deja de foarte multe ori, ceea ce publică vedetele pe rețelele de socializare, în special pe Instagram, și anume instantanee reale din viața lor, diferă foarte mult de fotografiile surprinse în aceeași zi, unele fiind retușate. Și chiar dacă tot mai multe vedete tind să reducă la maxim folosirea filtrelor, tentația rămâne a fi destul de mare, deoarece există diferențe majore între aspectul real al vedetelor și chipul ideal.

Care fotografii de pe rețelele de socializare vă plac mai mult: cele în care persoana arată perfect sau pozele imperfecte, dar mai „vii”? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!