16 mirese care au avut o atitudine foarte responsabilă față de machiajul său de nuntă!

Orice nuntă este una dintre cele mai fermecătoare evenimente din viața fetelor. Fiecare din ele visează la o rochie cu care poate uimi toți oaspeții, dorește un aspect radiant, iar machiajul să rămână perfect până seara. Alegerea unui machiaj perfect nu este o sarcină ușoară, deși eroinele articolului nostru s-au isprăvit sută la sută.

Cel mai important lucru e că fiecare dintre ele și-au făcut de sine stătător machiajul, folosindu-și abilitățile sale și sfaturile utilizatorilor de rețea.

Toate fetele de la Fă Singur și-au ales deja look-ul preferat, și-au scos din genți trusele cosmetice și au început să experimenteze, în timp ce dvs, drag cititor, puteți privi selecția de poze de astăzi. Iar la sfârșitul articolului este un bonus în care veți cunoaște o mireasa extrem de îndrăzneață.

1. ”Mă simt minunat, arăt minunat și nunta a fost minunată!”

2. ”Mi-am făcut un test-machiaj pentru nunta mea. Vă place?”

3. Această mireasă a cerut câteva sfaturi de machiaj, le-a folosit și s-a împărtășit cu rezultatul.

4. ”Mi-am făcut eu însumi machiajul de nuntă. Ce părere aveți? Încă nu mă pot decide cu rujul.”

5. ”A doua variantă de machiaj pentru nuntă. Am încercat un alt ruj.”

6. ”Experimentez: un machiaj de nuntă cu contouring și umbre contrastante.”

7. Un aspect radiant și un zâmbet frumos – sunt cele mai atrăgătoare caracteristici pentru aspectul miresei.

8. ”Nu pierd timpul în zădar acasă: învăț să aplic machiajul de nuntă.”

9. ”Am încercat deja un machiaj cu nuanțe de umbre maro, dar acum m-am decis să le încerc pe cele negre.”

10. ”Nu mă supăr dacă nu voi reuși să repet același machiaj în ziua nunții. Fericirea pe care o simt va fi întotdeauna mai importantă decât felul în care arăt.”

11. ”Am economisit puțin: m-am machiat și m-am coafat eu înșiși, deși multe fete angajează profesioniști. Cum credeți, m-am isprăvit?”

12. ”Cu două săptămâni înainte de logodnă. De fapt, de obicei nu mă machiez, așa că am încercat să fac un machiaj destul de frumos, dar nu prea expresiv.”

13. ”Am adunat toate recomandările din comentarii și am făcut o altă versiune a machiajului de nuntă. Mai sunt doar 4 zile până la nuntă. Fetelor, aștept sfaturi!”

14. ”Toamna am anulat nunta de 75 de persoane în favoarea unui eveniment mai mic, în luna iunie a anului viitor. Mă bine dispun, practicând machiajul de nuntă.”

15. ”Nu sunt sigură că sunt mulțumită de modul în care profesionistul m-a machiat. Poate îl fac eu singură? În stânga este lucrarea profesionistului, în dreapta este machiajul meu obișnuit.”

16. ”Nunta noastră va fi foarte modestă, așa că cel mai probabil mă voi machia singură. Ma antrenez din răsputeri.”

Bonus: ”Iar eu la propria nuntă eram fără machiaj. Nu regret deloc.”

Ați îndrăzni să vă machiați singure la nunta dvs sau totuși ați merge la un profesionist? Așteptăm cu drag comentariile dvs.