16 lucruri de neînțeles care ar fi putut rămâne o taină, dar internauții au aflat ce sunt

De la apariția sa Internetul a evoluat și s-a transformat într-o bază uriașă de informații în care putem găsi aproape orice. Cu toate acestea, oamenii nu își încarcă toate cunoștințele în rețea, ci continuă să le stocheze în memoria lor. Prin urmare, cea mai bună modalitate de a afla mai multe despre anumite lucruri este să apelați la ajutorul internauților.

Întrebare: Ce este chestia asta cu miez roșu? 

Răspuns: Este un copac care se numește Caulis spatholobi”.

Întrebare: Arată ca niște țevi din PVC care ies din pământ. Sunt situate în apropierea râului și au înălțimea de aproximativ 1 metru.

Răspuns: Este un suport improvizat pentru caiace, plăci de surf sau SUP-uri.

Întrebare: Am găsit acest obiect într-un magazin de antichități din New Hampshire. Are aproximativ 1 metru înălțime, de culoare aurie, dar este argintiu în interior. Îmi amintește de o găleată destul de ușoară.

Răspuns: Aceasta este o găleată pentru recoltarea strugurilor.

Întrebare: De ce aceste gratii arată astfel?

Răspuns: Scopul gratiilor este de a oferi securitate, iar umflăturile sunt pentru ghivecele de flori.

Întrebare: Ce ține această femeie lângă gură?

Răspuns: Această femeie este stenograf și are o stenomască.

Aceste măști se folosesc pentru ca stenografii să înregistreze tot ceea ce se întâmplă în sala de judecată. Stenograful pronunță textul într-un microfon cu proeminențe speciale, datorită căruia sunt atinse 2 obiective simultan: zgomotul ambiental nu cade pe înregistrare și vorbirea stenografului nu este auzită de alții. Cuvintele stenografului ar putea fi imediat convertite în text.

Întrebare: Am văzut astfel de țevi de alamă în numeroase baruri și pub-uri și m-am întrebat care ar putea fi scopul lor.  

Răspuns: Aceste țevi sunt instalate astfel încât clienții să nu stea în apropierea secțiunii de deschidere a barului, permițând personalului barului să intre și să iasă.

Întrebare: Iată ce am găsit deasupra ușilor din spate a unui Porsche Cayenne 2011.

La ce sunt folosite găurile din spatele micilor capace?

Răspuns: Se folosesc pentru a fixa plasa dintre scaunele din față și din spate atunci când cele din spate sunt rabatate pentru a elibera spațiu.

Întrebare: O bancă, pe care am văzut-o într-un parc, are niște decupaje ciudate. Nu cred că este pentru biciclete, deoarece ar fi nevoie de un lanț foarte lung.

Răspuns: Acestea sunt locuri de parcare pentru biciclete. Când vrei să te odihnești, parchezi bicicleta în timp ce stai cu spatele la ea. Nu este neapărat nevoie să-ți lași bicicleta și să pleci. 

Întrebare: Am găsit acest obiect în spatele unui congelator comercial. Carcasa și bilele sunt din plastic, are aproximativ 4 cm.  

Răspuns: Aceasta este o capsulă cu parfum / feromoni pentru a atrage moliile în capcane.

Întrebare: Am găsit acest dispozitiv din plastic. Are aproximativ 33 cm lungime, atunci când apăs butonul de pe mâner, ștecherul mic de la capăt se ridică.  

Răspuns: Acesta este un baston de securitate, cu care se verifică bagajele pentru urme de explozibil. Se pune o bucată de stofă la capătul baghetei, se șterg bagajele cu ea și apoi se pune cârpa în detector. 

Cel care a întrebat a spus că habar nu avea cum a ajuns chestia asta în garajul lui.

Întrebare: O sferă dură, rotundă, albă, cu desene și cuvintele „fierbinte sau rece”.

Răspuns: Aceasta este o ediție limitată a bomboanelor Mentos „This Or That””.

Imaginile și inscripțiile ar trebui să ajute pentru a facilita începerea unei conversații. De exemplu, o bomboană găsită v-ar putea sugera să întrebați interlocutorul dacă îi place mai mult iarna sau vara/băuturile reci sau calde. După aceea, probabil, ar trebui să înceapă conversația.

Întrebare: Copilul meu de 3 ani a venit acasă de la o activitate extracurriculară în care putea să schimbe biletele câștigate la „magazin” cu articole care se vând de obicei în magazinele „Totul pentru un dolar”. Acest obiect este făcut din cauciuc/silicon, este de mărimea unui deget. Ce ar putea fi? 

Răspuns: Aceasta este o radieră în formă de bec din anii 80. Erau foarte rele și nu ștergeau nimic.

Interlocutorul a adăugat: „L-am întrebat pe copil și, când i-am arătat fotografia, mi-a spus: „Da, da, asta a fost!” Vă mulțumim că ați rezolvat acest mister!

Întrebare: L-am găsit într-un anticariat, era într-o cutie mică cu o bucată de hârtie pe care scria „Târgul inventatorilor germani, 1953”.

„Cerere de brevet”.

„Manfred Frommberger, Nürnberg, Germania”.

Răspuns: Este pentru a resigila conservele lichide.

În capacul conservelor cu sos, lapte condensat, supă etc. se face o gaură cu un con ascuțit, după care conținutul borcanului poate fi turnat prin orificiu. Apoi puteți pur și simplu să închideți capacul și să puneți borcanul în frigider.

Întrebare: Am găsit asta în timp ce săpam prin curtea mea din New Jersey. Era la aproximativ 15 cm sub iarbă.  

Răspuns:„Aceasta este o ancoră de beton pentru vreun stâlp.

Mai târziu, autorul întrebării a scris: „Rezolvat! Cândva în acest loc a fost un stâlp pentru frânghiile pentru uscarea hainelor. Mulțumiri!”

Întrebare: Obiect vechi din lemn cu câțiva dinți de metal nu foarte ascuțiți.

Ce ar putea fi? 

Răspuns: Se folosește pentru a fragezi carnea.

Întrebare: Unealtă de metal cu mâner de lemn. Am găsit-o într-un magazin de second hand.

Răspuns: Este un tăietor pentru colțunași.