16 idei originale de tunsori pixie asimetrice, ce cuceresc iremediabil.

Dacă decideți să vă schimbați radical tunsoarea sau pur și simplu vreți să vă actualizați coafura, vă propunem 16 tunsori de tip pixie recomandate de hairstyliști.

1. Pixie cu breton lung

Această opțiune este deosebit de atrăgătoare pentru femeile cărora nu le place să-și deschidă prea mult fața sau pentru cele care vor să ascundă unele imperfecțiuni. Această coafură corectează vizual forma feței.

2. Pixie cu tăieturi ascuțite

În principiu, tunsoarea pixie presupune vârfuri ascuțite, dar dacă vă doriți și mai mult, mergeți la un hairstylist să vă tundă părul pe lateral.

3. Pixie stratificat

Dacă vă doriți mai mult volum, aceasta este o opțiune excelentă. Pixie în mai multe straturi va conferi volum chiar și posesoarelor de fir subțire.

4. Pixie buclat

Tunsorile scurte nu sunt potrivite doar pentru părul drept. Tunsoarea aleasă corect, va scoate în evidență buclele.

5. Pixie texturat

Această coafură este potrivită pentru femeile cărora nu le place să piardă timpul ca să-și aranjeze coafura. Indiferent de tipul de păr pe care îl aveți, cu puțină spumă de păr sau mousse veți crea o coafură elegantă.

6. Pixie neglijent

Tunsoarea pixie este foarte versatilă. Puteți să vă aranjați părul într-un mod elegant, dar și puteți obține și un pixie neglijent.

7. Nuanțe de argintiu

Nuanțele argintii sunt la modă, în special dacă aveți și coafura extravagantă.

8. Tunsoare pixie asimetrică

Este o tunsoare foarte elegantă și la modă, care ascunde unele defecte faciale. În plus, este una dintre tunsorile pixie cele mai feminine.

9. Pixie foarte scurt

Dacă nu vă este frică să vă arătați fața și să vă puneți în valoare trăsăturile faciale, această coafură elegantă vi se va potrivi.

10. Pixie pentru păr subțire

Dacă alegeți tunsoarea corectă de tip pixie, atunci firele subțiri nu vor fi o problemă. Firele asimetrice conferă volum părului subțire.

11. Pixie pentru fire groase de păr

Posesoarele părului rigid nu au nevoie de o coafură pentru a le conferi volum, dar aranjarea coafurii poate fi o problemă pentru ele. Alegeți o tunsoare gradată care simplifică modul de aranjare și întreținere.

12. Nuanța de rugină

Cualorea ruginie este incredibil de populară în acest sezon, va scoate în evidență tunsoarea asimetrică de tip pixie.

13. Pixie ondulat

Modelul alungit, asimetric și firele ondulate nu sunt o piedică pentru a avea o tunsoare scurtă.

14. Nuanța de blond cenușiu

Părul cenușiu și platinat se bucură de popularitate în acest sezon. Optați pentru un pixie alungit și asimetric pentru a scoate în evidență nuanța părului.

15. Nuanța de maro ciocolățiu

Nuanța de maro ciocolățiu este potrivită pentru tunsoarea pixie alungită și asimetrică.

16. Pixie alungit

Nu uitați că tunsoarea pixie nu trebuie să fie să fie extrem de scurtă. Oricând puteți opta pentru o tunsoare alungită.

Alegeți tunsoarea potrivită pentru dvs luând în considerație forma feței, atuurile și imperfecțiunile acesteia. În acest mod veți obține o coafura de invidiat!