16 fotografii suprarealiste cu animale, cărora autorul le-a adăugat abilități și obiceiuri imaginare folosind programul Photoshop. 

Un tânăr ilustrator francez, Julien Tabet, creează fotografii suprarealiste cu animale, folosind programul de editare grafică Photoshop. În lucrările sale, autorul încearcă să diversifice viața de zi cu zi a animalelor, imaginând-uși despre cât de diferită și amuzantă poate fi aceasta.

Manipulările ilustratorului francez sunt îndrăznețe și trezesc un mare interes public. Lucrările sale reflectă nemărginirea imaginației umane. Astăzi am adunat pentru dvs 16 ilustrații ale lui Julien, a căror frumusețe este plină de curaj, suprarealism și imaginație bogată a autorului. Deci, să privim!

1. ”De-a ascunselea”

Julien era curios să-și imagineze care ar putea fi comportamentul sau abilitățile unice ale animalelor, atunci când nu sunt văzuți de oameni.

Pentru prima dată, autorul și-a realizat ideea în lucrarea ”De-a ascunselea” din 2017. Imaginea a devenit virală, apoi Tabet a decis să dezvolte această idee împreună cu alți reprezentanți ai regnului animal. Așa a apărut o serie de lucrări suprarealiste.

2. ”Năpârlire”

3. ”Cad frunzele”

4. ”Lebăda de ghețar”

5. ”Vis de călătorie”

6. ”Casa Mării”

De 3 ani în urmă, Julien lucrează în Photoshop și îl consideră unul dintre cele mai puternice instrumente creative ale generației moderne.

7. ”Prădătorul”

8. ”Se înălbește”

9. ”Vânătorul simpatic”

10. De parcă e țesut cu fire negre.

11. ”Muncitorul”

Autorul a ales direcția suprarealismului dintr-un motiv anume. Julien crede că doar această direcție artistică este capabilă să transmită ideile sale creative.

12. ”Generații”

13. ”Decolare”

14. ”Înțelepciune”

Autorul este inspirat de mari pictori suprarealiști, precum Rene Magritte și Salvador Dali.

15. ”Păpădie”

16. ”Umbrelă”

Natura planetei noastre este atât de diversă, încât oamenii de știință și artiștii continuă să ne demonstreze frumusețea sa uimitoare. Iar artiștii uneori apelează la tehnologii inovatoare pentru a diversifica lumea din jurul nostru.

Ce credeți despre o astfel de abordare? Vă plac lucrările lui Julien? Așteptăm cu drag comentariile dvs.