16 fotografii ”înainte” și ”după”, care ne arată cum se schimbă viața odată cu trecerea timpului!  

Progresul este încăpăținat și se reflectă asupra diverselor domenii din viața umană. Oamenii de știință inventează gadget-uri, iar oamenii care își iubesc hobby-ul își îmbunătățesc abilitățile. Observarea schimbărilor și observarea diferenței dintre ceea ce a fost și ceea ce a devenit este foarte utilă pentru maeștrii de toate nivelurile. Acest lucru inspiră și motivează pentru noi descoperiri.

Noi susținem progresul tuturor, de la începători până la profesioniști. Prin urmare, am colectat exemple foto de schimbări în diferite domenii ale vieții omului – de la arhitectură, până la felurile de mâncare.

1. Un an diferență.

2. Toy Story și Toy Story 4 – la 24 de ani diferență.

3. Diferența dintre fotografii este exact de un an.

”Mi-au plăcut întotdeauna fotografiile maeștrilor, unde se vede progresul. Dar, nu m-am gândit niciodată la asta și mi s-a părut întotdeauna că calitatea propriei mele lucrări nu s-a schimbat în timp. Deci, niciodată încă nu m-am înșelat atât de mult.”

4. ”Prima poză – rezultatul primelor încercări de a face un inel. Am forat cu un burghiu, am bătut cu ciocanul, mă enervam. Mai jos sunt inelele anului 2019.”

”Mai ales, vă recomand să acordați atenție procesării părții laterale de pe inelul din stânga.”

5. Camera pentru telefon 8 ani în urmă și acum.

6. Un mare progres: 2018 și 2020.

7. ”Sunt predispusă la autocritică și văd doar greșelile. Re-proiectarea unghiilor este una dintre cele mai tari modalități de a-ți vedea progresul. Sunt mândră de succesele mele!”

8. ”După 7 zile. Riccia prinde rădăcini.”

9. Orașul Cita. A fost și a devenit.

10. McDonald’s în anii ’90 și în zilele noastre.

11. ”În stânga este un măcăleandru, pe care l-am făcut pentru soțul meu în 2017. Acum am vrut să repet din nou. În dreapta este cel făcut acum!”

12. ”Husa din stânga este prima mea experiență de lucru cu pielea. Nu existau instrumente pe atunci, desenul a fost aplicat cu un arzător vechi. În partea dreaptă – husa este voluminoasă, există nu numai relief, ci și formare umedă.”

”Acum aud din ce în ce mai des că, dacă nu puteți obține imediat o cusătură uniformă sau un model frumos, atunci trebuie să renunțați. Părerea mea: principalul lucru este ca procesul să vă fie pe plac, interesant. Rezultatul bun va veni, cu răbdare.”

13. Transformarea costumului de baie pentru femei.

14. Calculator.

15. Bigudiuri în 1940 și cele moderne.

16. Placă de îndreptat părul: 1960 și cea modernă.

Aveți și dvs astfel de fotografii? Așteptăm comentariile cu drag.