16 fotografii despre bunătate și miracole, care vă vor încălzi sufletul în aceste zile reci de iarnă

Fiecare persoană este dornică, mai ales în această perioadă, să audă istorii despre bunătate, care ne fac să credem în magia pe care o pot face oamenii fără baghete magice.

Ne-am luat o porție bună de bunătate și inspirație de la autorii următoarelor fotografii. Sperăm că vă vor adăuga și Dumneavoastră puțină căldură în aceste zile reci de iarnă.

Când cei patru copii ai mei au plecat peste hotare, am atârnat aceste ceasuri și am setat ora în funcție de fusul orar al fiecăruia.

În această dimineață, pentru prima dată în aproape 3 ani, toate ceasurile arată aceeași oră.

Soțul meu lucrează ca taximetrist și încearcă să învețe limba engleză. Iată ce mesaj i-a lăsat fiica noastră în mașină: „Tatăl meu este eroul meu. El învață limba Dumneavoastră. Vă mulțumesc pentru răbdare”.

I-am lăsat femeii de serviciu un bacșiș și o ciocolată. Iată cum și-a exprimat recunoștința. 

Eram într-o altă cameră și l-am auzit pe iubitul meu explicând ceva foarte entuziasmat, dar nu era nimeni altcineva în apartament. Iată ce am văzut când am intrat în cameră.  

Bunica mi-a trimis acești biscuiți de casă direct la facultate. 

Familia soției mele a râs de mine pentru că am vrut budincă de fasole. Dar socrul meu a făcut-o pentru mine! A gătit în secret.

Cadou de la fiul meu.  

„Cel mai bun tată pe care l-am văzut vreodată”.

Vecinul meu știe că sunt singură acasă cu un copil de doi ani în timp ce soțul meu este la serviciu. Ne-a curățat trotuarele și a presărat și sare.

În copilărie nu aveam voie să construiesc cetăți în sufragerie. Copiii mei au voie. 

Sunt un tată singur. Nimeni nu mi-a gătit vreodată mâncare în afară de bunica mea. Acesta este prânzul pe care l-a gătit fiica mea pentru mine. 

Soției i-a rămas casa după divorț. Câinele este tot ce am am luat cu mine. 

Mama mea a renunțat, în sfârșit, la o relație abuzivă și și-a găsit o nouă casă. Încă nu are mobilă, dar tocmai mi-a trimis această fotografie și sunt nespus de mândru de ea. 

Îmi place cum arăt acum, nu am visat niciodată să obțin un asemenea rezultat!

Eu și colegul meu am petrecut astăzi 6,5 ore decorând o ușă pentru concursul de Anul Nou la serviciu. 

Clienții unei cafenele din apropierea casei mele au adunat jucării pentru victimele tornadei din Kentucky.

Am observat că toți câinii care se plimbă prin parc au bețe. Apoi am găsit această „bibliotecă” pentru câini. Ce idee drăguță!