16 fotografii cu oameni, animale și obiecte care s-au dovedit a fi neașteptat de mari

Cel mai înalt munte din sistemul solar este Muntele Olimp, care este un vulcan stins situat pe Marte. Înălțimea acestuia este de 25 km, iar înălțimea Everestului este de „doar” 8,8 km.

Uneori obiectele mari ne dau senzația că ne aflăm  într-o lume complet diferită, să ne simțim ca niște liliputani în țara lui Gulliver.

Un crap uriaș. 

Am găsit o frunză care este aproape de două ori mai mare decât capul meu!

Probabil, aceasta este o frunză de sicomor, ale cărui frunze sunt aproape identice cu frunzele de arțar. 

Gâtul lui Mike Tyson când avea 18 ani.

Shrek (1994-2011) a fost un berbec Merino din Noua Zeelandă. A fugit și a trăit într-o peșteră timp de șase ani, fără a fi tuns.

După ce a fost prins pe 15 aprilie 2004 a fost tuns în doar 20 de minute. Tunsoarea a fost difuzată la televiziunea națională din Noua Zeelandă. Shrek avea 27 kg de lână, ceea ce este suficient pentru a coase 10 haine bărbătești. De obicei anual se obțin aproximativ 4,5 kg de lână.

Shrek a devenit o mascota națională, iar tunsorile sale publice au fost folosite pentru strângeri de fonduri.

Un tânăr vietnamez cu broaștele sale. 

Masculii acestor broaște cântăresc până la 1,4 kg și cresc până la 24,5 centimetri lungime, în timp ce femelele au jumătate din dimensiunea masculilor. Sunt foarte agresivi și mănâncă aproape orice, de la mormoloci și alte broaște până la păsări. Spre deosebire de alte broaște care atacă doar obiecte în mișcare, acești tipi se pot repezi cu ușurință către ținte staționare. 

Statuia Unității, care este cea mai mare din lume: înălțimea sa împreună cu piedestalul este de 240 de metri.

Vânzător de pepene verde în Saigon, Vietnam.

Acest „câine” a fost adoptat de un adăpost, iar testul ADN a arătat că este 87,5% lup cenușiu, 8,6% husky siberian și 3,9% ciobănesc german.

Anvelopa Bugatti lângă o anvelopă obișnuită.

Este o anvelopă de la un Bugatti Veyron al cărui set costă 42.000 de dolari. În fotografie puteți vedea una dintre anvelopele din spate, care are 36,6 cm lățime. 

Băiat mare.

Ați văzut vreodată o bomboană Ferrero Rocher de această dimensiune?

Jucătoarea de volei Hanna Donaldson, a cărei înălțime este de 192 cm.

Acest corb zboară spre mine în fiecare zi.

După cum a explicat autorul fotografiei, banană nu este mică, ci pasărea este mare. Datorită inteligenței lor, corbii sunt animale de companie excelente. 

Aprilie 1987, am 5 luni.

Autorul a postat o fotografie cum arată acum.

Sturion gigant.

Acesta nu este un pește, ci un adevărat dinozaur. Având în vedere că sturionii au apărut cu aproximativ 245-208 milioane de ani în urmă, au văzut cu siguranță și dinozauri.

Fructul palmierului din Seychelles, care cântărește de la 13 la 18 kg.

Fructul poate conține până la trei semințe. Greutatea fructelor cu trei semințe este mai mare de 45 kg! Sămânța germinează în 1-1,5 ani.