16 fotografii, a căror ironie se simte chiar și peste ecran!

După cum știți, tartina cu unt mereu cade cu partea unsă în jos, livrarea ajunge atunci când nu este nevoie, iar adorabila pisică va prefera o pungă ce foșnește, primită gratis în magazin, în loc de toate pătucurile scumpe din comerț.

Aceste fotografii, colectate cu sârguință de echipa Fă Singur, demonstrează că viața este o chestie atât de ironică, încât fără capacitatea de a râde de absurditățile cotidiene, nu se poate de trăit. Credem că dacă veți răsfoi puțin această colecție, veți încerca să priviți dificultățile de fiecare zi dintr-un unghi mai pozitiv.

1. ”Iată așa monstruos au căzut chips-urile mele pe podea.”

2. ”I-am dat iubitei mele un trandafir. În timp ce ne odihneam, ea se uită un lifehack, în care o tulpină de trandafir este înfiptă într-un cartof și trandafirul crește de minune. Am decis să-i aranjez o grădină de flori. Mor de râs până acum.”

”Tulpina s-a uscat. Dar sunt un mândru proprietar al unui tufiș de cartofi.”

3. ”În drum spre serviciu mi s-a dezlipit talpa pantofului. Când a venit timpul să mă întorc acasă, mi-am legat încălțămintea cu un fir elastic. Și, la întoarcere..,asta s-a întâmplat.”

4. ”Restaurantul în care am comandat orez cu legume a uitat să adauge orez la felul meu de mâncare.”

5. ”Noul meu laptop mi-a fost livrat. Doar că…aceasta nu este casa mea.”

6. ”Serviciul de livrare mi-a trimis această fotografie ca dovadă că comanda a sosit la fața locului.”

7. ”Îmi căutam telefonul, care s-a scufundat. Astfel mi-am înecat și mașina.”

8. ”M-am gândit toată ziua la un burritos. Am ajuns în sfârșit acasă și am decis să mi-l gătesc în cuptorul cu microunde. Asta s-a dovedit a fi în interior.”

9. ”Am dat niște cartofii la cuptor. Mai târziu s-a dovedit că placa era lipită de fundul tigăii și clar că s-a topit. Am curățat cuptorul, am dat cartofii înapoi la copt.”

”Apropo … și a doua placă tot era acolo.”

10. ”Cred că încercarea mea să cultiv roșii a avut succes.”

11. ”În statul nostru, este interzisă tăierea cactușilor Saguaro. Aseară, această relicvă de floră sălbatică, păzită cu grijă, de aproximativ 5 metri înălțime, mi-a zdrobit acoperișul.”

12. ”Acum 10 ani, în luna de miere, eu și soțul meu am văzut aici o cascadă. Am decis să ne întoarcem în acest loc, am mers pe jos 4 km, dar se pare că cineva a închis robinetul.”

13. ”Mi-am pierdut telefonul în pădure și l-am găsit. Doar că, mașina l-a găsit prima.”

14. ”Am dat 60 de dolari pe acest hamac pentru pisici. Dar s-a dovedit că singura modalitate ca ”frumoasa” asta să meargă acolo, este să-i aștern o pungă de hârtie, dată gratuit.”

15. ”Am mai cerut niște castraveți murați pentru Big Mac-ul meu.”

16, ”Câinele meu a scos biluța cu sunet din jucăria sa. Pe el aceasta era o inscripție: ”Jocul s-a terminat. Câinele tău a câștigat.”

Ați avut situații în care dvs sau cineva din familie a experimentat legea răutății asupra sa? Ce lucruri ironice vi s-au întâmplat săptămâna aceasta? Așteptăm cu drag povestioarele dvs.