16 femei celebre care sunt frumoase atât cu machiaj cât și fără

Ne-am obișnuit să asociem viața vedetelor cu lux, glamour și covoare roșii. Dar uneori uităm că vedetele sunt la fel ca noi, în viața de zi cu zi aleg ținute cât mai comode și preferă să nu poarte machiaj.

Datorită rețelelor sociale avem posibilitatea să admirăm frumusețea naturală a vedetelor și să ne asigurăm încă o dată de faptul că nu este obligatoriu să ne machiem pentru a arăta uimitor.

După ce „au luat o pauză” de la produse cosmetice aceste femei celebre nu au ezitat să împărtășească fotografii cu chipul lor „natural”.

Jessica Simpson.

Tyra Banks.

Demmy Moor.

Katy Perry.

Jessica Biel.

Leighton Meester.

Lily Collins.

Zendaya.

Gal Gadot.

Gabrielle Union.

Jennifer Garner.

Ciara.

Holly Willoughby.

Rashida Jones.

Cindy Crawford.

Salma Hayek.

Fiecare a treia femeie recunoaște că nu va ieși niciodată nemachiată din casă. După ce le-am admirat fotografiile ne-am convins de faptul că aceste femei celebre sunt frumoase indiferent dacă poartă sau nu machiaj și se simt mereu bine în pielea lor.

Machiajul are scopul de a ne face mai frumoase și mai atrăgătoare. Se consideră că femeile se machiază doar pentru a-i impresiona pe ceilalți. Însă cercetările demonstrează contrariul: potrivit unui sondaj, 84% dintre femei se machiază exclusiv pentru ele, deoarece astfel devin mai încrezătoare. Puterea unui machiaj reușit este uimitoare deoarece ascunde imperfecțiunile feței și ale tenului și scoate în evidență calitățile, astfel încât fiecare femeie să arate perfect.

Ce părere aveți despre fotografiile vedetelor cu și fără machiaj? Cât de des vă machiați? Așteptă cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!