16 femei celebre care și-au acceptat și îndrăgit fiecare rid și părul cărunt

Îmbătrânirea este o parte naturală a vieții noastre. Ridurile sunt doar martori ale experiențelor noastre și ale evenimentelor frumoase, care alcătuiesc viața noastră de zi cu zi.

Unele vedete nu vor să-și ascundă semnele îmbătrânirii de pe față or maturitatea și încrederea în sine le ajută să arate uimitor.

Emma Thompson.

Emma a afirmat că nu-i place impunerea de standarde: „Suntem acum într-o teribilă cursă de întinerire, unde toată lumea trebuie să pară mult mai tânără.”

Geena Davis.

Sigourney Weaver.

Christy Turlington.

Sharon Stone.

Viola Davis.

Kristin Scott Thomas.

Sally Field.

Mulți consideră că părul gri, ca și ridurile, reprezintă un semn de maturitate și înțelepciune, apreciind aceste calități nu mai puțin decât trăsăturile armonioase ale unei fețe tinere. În fiecare an din ce în ce mai multe femei cu părul cărunt, inclusiv și divele de la Hollywood, renunță la vopseaua pentru păr fiind de părerea că există în îmbătrânire o frumusețe incontestabilă și îngrijirea corespunzătoare, chiar și la bătrânețe, ne poate ajuta să arătăm uimitor.

Brooke Shields.

Katherine O’Hara.

Sandra Oh.

Julie Andrews.

Bo Derek.

Diane Keaton.

Jane Seymour.

Julianne Moore.

Unii îmbătrânesc frumos, pentru alții timpul este mai crunt și lasă urme pe chipurile lor. Admirăm curajul acestor femei celebre care contestă stereotipurile moderne, acceptând schimbările legate de vârstă.

Cine arată mai bine – vedetele care preferă un look mai natural sau cele care își ascund încă, uneori nereușit, vârsta? Sunteți de acord că părul cărunt și ridurile oferă unei persoane un farmec aparte? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!