16 femei celebre care, odată cu vârsta, au îndrăznit să le spună „adio” produselor cosmetice.

În secolul 21 multe femei nu merg nici la magazin fără a-și machia ochii și buzele. Dar uneori chiar avem chef să ieșim din casă nemachiate.

Apreciem faptul că unele vedete nu se tem să renunțe complet la cosmetice și să-și etaleze frumusețea naturală la 30, 40 și chiar la 50 de ani.

Admirăm curajul acestor femei celebre care au renunțat la stereotipuri și postează fotografii în care apar fără machiaj.

Mia Wasikowska.

Gillian Anderson.

Drew Barrymore.

Lena Headey.

Unele vedete sunt de-a dreptul de nerecunoscut, iar altele arată chiar mult mai bine fără machiaj.

Cindy Crawford.

Reese Witherspoon.

Keith Hudson.

Shailene Woodley.

Ashley Graham.

Gal Gadot.

Când sunt pe stradă sau acasă, nemachiate, chipurile vedetelor nu seamănă deloc cu imaginile lor strălucitoare de pe covorul roșu, dar naturalețea oricum li se potrivește de minune.

Katie Holmes.

Vanessa Paradis.

Ashley Tisdale.

Naomi Watts.

Meriem Uzerli.

„Cel mai frumos machiaj al unei femei este pasiunea, dar cosmeticele sunt mai ușor de cumpărat.” – spunea Yves Saint Laurent.

Cameron Diaz.

Știm cu toții că aparițiile vedetelor trebuie să fie fără cusur, de aceea, înainte de evenimentele importante, sunt machiate doar de profesioniști. Puțini știu, însă, cum arată starurile de la Hollywood fără machiajul care le face să arate impecabil. După ce le-am admirat fotografiile ne-am convins de faptul că aceste femei sunt frumoase indiferent dacă poartă sau nu machiaj.

Le-ați recunoscut pe aceste vedete care au ales să renunțe la machiaj? Care dintre vedete a reușit să vă motiveze să nu vă jenați de frumusețea Dumneavoastră naturală? Așteptăm cu nerăbdare să ne răspundeți în comentarii!