16 femei celebre care nu se îngrijorează pentru fiecare kilogram adăugat și arată chiar mult mai bine! 

Vedetele, ca și toți oamenii de rând, se schimbă: cineva își vopsește părul, se tatuează, altcineva slăbește sau adaugă kilograme în plus. Doar că, silueta vedetelor, de regulă, se află sub controlul întregii lumi și fiecare kilogram acumulat în plus sau pierdut se observă practic imediat.

Noi, de la Fă Singur, cu mare plăcere am urmărit fotografiile vedetelor de renume mondial și am ajuns la concluzia că, sunt frumoase când sunt slabe și când adună kg în plus, tot sunt frumoase.

1. Keira Knightley

2. Jennifer Garner

3. Katy Perry

4. Christina Aguilera

În ciuda aparențelor, viața de vedetă nu-i deloc simplă. Banii curg când totul merge bine, dar pentru ca acest circuit să funcționeze perfect, aspectul fizic este esențial. Precum că toată lumea stă cu ochii pe ele, starurile au emoții când urcă pe cântar, având aceeași grijă în fiecare zi – nu cumva să se adauge kilogramele nedorite. Asta implică tot felul de restricții alimentare, exerciții fizice, antrenor personal. Deci, dincolo de cheltuielile mari, e vorba de foarte multă muncă.

5. Paris Hilton

6. Demi Lovato

7. Rihanna

8. Hilary Duff

9. Nicole Richie

Există însă și vedete care sunt mai relaxate în privința kilogramelor în plus. Fie că au luat-o ca pe ceva normal, fie că au dorit să pună kg pentru un rol, au preferat să se împace cu situația și nu și-au făcut mari probleme, chiar dacă va scrie presa.

10. Reese Witherspoon

11. Eva Longoria

12. Drew Barrymore

13. Kelly Clarkson

14. Jennifer Love Hewitt

15. Tyra Banks

16. Mischa Barton

Cum credeți, care dintre eroinele selecției noastre au căpătat câteva kilograme în plus și au rămas în câștig? Așteptăm cu drag opiniile dvs.