16 femei care au demonstrat prin propriul exemplu că nu doar modelele pot purta cu succes ținute de la prezentările de modă

Când ne uităm la fotografiile de la prezentările de modă avem impresia că doar modelele pot purta astfel de haine cu o croială neobișnuită, pene sau paiete. Dar vedetele arată prin exemplul lor că hainele de pe podium li se potrivesc de minune și femeilor de toate vârstele.

Am comparat cum arată câteva ținute haute couture purtate de modelele profesioniste și de actrițele și cântărețele noastre preferate.

Sergio Hudson – Blake Lively.

Roberto Cavalli – Jennifer Lopez.

Christopher John Rogers – Zendaya.

Stella McCartney – Sandra Bullock.

Schiaparelli – Maggie Gyllenhaal.

Coperni – Rihanna.

Dries Van Noten – Margot Robbie.

Zuhair Murad – Mila Kunis.

Chalayan – Helen Mirren.

Saint Laurent – Zoë Kravitz.

Bottega Veneta – Sarah Paulson.

Louis Vuitton – Jung Ho Young.

Tadashi Shoji – Drew Barrymore.

Model Schiaparelli.

Și Tessa Thompson.

Model Sergio Hudson.

Și Kerry Washington.

Model Jason Wu.

Și Lady Gaga.

„Dacă înainte vedeam doar imaginile care ne erau impuse prin prisma mass-mediei și a modei, acum putem vedea mii de corpuri diferite defilând pe Internet. Dar schimbarea este posibilă doar atunci când cultura este pregătită pentru ea. Și majoritatea femeilor sunt de mult timp pregătite. Abia așteptăm ca lumea să ia atitudine”, a scris Farrah Storr, redactorul ediției din Marea Britanie a revistei „Elle”.

Aceste vedete ne demonstrează cu succes că putem purta ținute de pe podium, indiferent de tipul de siluetă pe care îl avem, și să arătăm minunat.

Ce părere aveți despre această afirmație? Cui credeți că i se potrivesc cel mai bine aceste ținute de designer? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!