16 exemple elocvente despre cum o fotografie reușită depinde în proporție de 99% de unghiul corect

Fiecare dintre noi cunoaște situația când, în căutarea fotografiei perfecte, ne schimbăm poziția corpului și expresiile faciale și, în cele din urmă, obținem un singur cadru reușit. Dar ce secrete ascund vedetele? Fiecare fotografie de a lor arată perfect. Răspunsul este că ele pur și simplu își cunosc unghiul ideal.

Ne-am uitat la câteva fotografii ale unor persoane celebre și ne-am dat seama cât este de important să cunoaștem unele secrete din arta fotografică.

Madonna.

Jennifer Lawrence.

Pentru a arăta bine în fotografii Jennifer își ridică puțin fruntea și nu-și focusează privirea. Această metodă o ajută să obțină o privire misterioasă și pătrunzătoare.

Natalie Dormer.

Scarlett Johansson.

Lindsey Lohan.

Uma Thurman.

Blake Lively.

Eva Green.

Nicole Kidman.

Ana de Armas.

Julia Roberts.

Chloe Sevigny.

Selena Gomez.

Elisabeth Moss.

Kirsten Dunst.

Trucul actriței constă în zâmbetul său discret, care poate fi observat în aproape toate fotografiile sale.

Emily Blunt.

Termenul „fotogenic” a fost propus pentru prima dată de francezul Louis Delluc. Potrivit autorului fotogenicitatea este proprietatea unor persoane de a arăta mai bine în fotografii decât în realitate. Însă, după cum ne-am convins, vedetele mai știu că reușita unei fotografii constă, pe lângă ținuta potrivită, coafură și machiaj impecabil, și în unghiul perfect.

Pentru a-l descoperi va trebui să luați smartphone-ul în mână, să porniți camera frontală și faceți foarte multe selfie-uri din puncte diferite. Apoi evaluați cu atenție fiecare fotografie și analizați rezultatul.

Vă place cum arătați în fotografii? Ați reușit să vă găsiți unghiul perfect? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!