16 exemple care ne arată că și vedetele pot avea fotografii nereușite

Fiecare persoană are fotografii pe care le consideră nereușite și pe care ar vrea să le ascundă cât mai departe. Dar felul în care arătăm depinde de mulți factori, inclusiv de lumină și unghi.

Și vedetele din selecția noastră au fotografii pe care probabil ar dori să le dea uitării. Am încercat să comparăm câteva fotografii de la același eveniment, dar din unghiuri diferite și diferența este foarte mare.

1. Meryl Streep.

2. Julia Roberts.

3. Nicole Kidman.

4. Scarlett Johansson.

5. Reese Witherspoon.

6. Uma Thurman.

7. Angelina Jolie.

8. Drew Barrymore.

9. Jessica Chastain.

10. Jennifer Lopez.

11. Meghan Markle.

Și iată cum arată în altă fotografie. 

12. Kate Middleton.

13. Rossi de Palma.

14. Jennifer Lawrence.

15. Charlize Theron.

15. Rachel Weisz.

16. Sharon Stone.

Deși ne-ar părea că vedetele au, de fiecare dată, fotografii perfecte de parcă ar fi de pe coperta unei reviste, în realitate nu este chiar așa. Deși știu foarte bine cum să-și promoveze imaginea și să pozeze din unghiurile care le favorizează, nu pot controla chiar totul și uneori apar și ele în ipostaze care nu le avantajează.

Multe persoane consideră că nu arată prea bine în fotografii, de aceea evită să stea în fața camerei, lucru care le poate face să piardă multe amintiri frumoase. Puțini însă știu că o fotografie de succes depinde nu doar de aparatul de fotografiat. Un detaliu foarte important este să ne găsim unghiul perfect. Pentru aceasta ar trebui să ne schimbăm de sute de ori postura și expresiile faciale până vom obține măcar o fotografie pe plac.

Vă place cum arătați în fotografii? Cunoașteți vreun secret al unei ședințe foto reușite? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!