16 dovezi că până și vedetele arată foarte diferit în fotografiile lor și ale altora

Ne uităm cu mare admirație la selfie-uri impecabile ale vedetelor, dar acestea nu corespund întotdeauna realității. Chiar și ele arată diferit în obiectivul fotografilor profesioniști față de fotografiile pe care le postează pe paginile lor.

Am comparat fotografiile vedetelor pe care le-au postat online cu cele făcute la aceleași evenimente de către fotografi profesioniști și am observat că aceste fotografii diferă foarte mult. Nu este o noutate faptul că fotografiile lor sunt editate. Majoritatea imaginilor din reviste și pictoriale sunt photoshopate și fanii cunosc acest lucru.

Nicole Kidman.

Sharon Stone.

În această fotografie arată complet diferit.

Keith Hudson.

Brie Larson.

Cindy Crawford.

Katy Perry.

În această fotografie, care este de la același eveniment, pare mult mai naturală

Gisele Bundchen.

Rose Byrne.

Reese Witherspoon.

Zoey Deutch.

Și în această fotografie arată uimitor. 

Salma Hayek.

Kerry Washington.

Candice Swanepoel.

În această fotografie arată mult mai natural. 

Demmy Moor.

Julianne Moore.

Aici arată mai diferit. 

Jennifer Lopez.

Am observat că unele vedete din selecția noastră arată mult mai bine în fotografiile făcute în aceeași zi de fotografii profesioniști decât în cele editate în Photoshop.

Femeile vor să arate mereu impecabil. Pentru aceasta vedetele, care sunt mereu în căutarea perfecțiunii, recurg la diferite metode: proceduri cosmetice, machiaj profesional, stiliști și, desigur, Photoshop. Odată cu apariția acestuia și a altor aplicații viața persoanelor celebre, și nu doar a lor, a devenit mult mai simplă.

Editați fotografii înainte de a le posta pe rețelele de socializare sau le preferați fără editare? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!