16 detalii mici care pot transforma o femeie obișnuită într-o doamnă nobilă

Fiecare femeie are momente când nu este mulțumită de garderoba sa, considerând-o plictisitoare. În aceste cazuri mergem imediat la cumpărături, când ar trebui, cu puțina inspirație, să încercăm să creăm ținute noi cu hainele pe care le avem.

Vă propunem în continuare câteva trucuri la modă, care vă vor ajuta să arătați minunat.

Purtați îmbrăcămintea altfel.

Aceasta este o metodă eficientă care, cu siguranță, vă va scoate în evidență.

Puteți lega puloverul în loc de fular.

Sau o gentuță mică în loc de decor.

O altă idee ar fi sa purtați un pulover sau un hanorac în loc de curea.

Nu ezitați să experimentați și veți obține, cu hainele pe care le aveți, niște look-uri foarte interesante.

Includeți cel puțin 3 articole într-o ținută. 

Stiliștii numesc aceasta Regula celor Trei. Partea de sus și partea de jos sunt primele două elemente ale ținutei. Al treilea element este ceea ce completează ținuta. Poate fi pulover, sacou, vestă, eșarfă, pălărie sau chiar o bijuterie originală.

Combinați piese vintage cu trendy.

Dacă veți crea ă ținută doar din obiecte de epocă, există riscul să nu arătați prea bine. Dar să diluați aspectul cu un detaliu, este o idee foarte bună. Poate fi geantă, pantofi, palton sau accesorii originale. Merită, de asemenea, să încercați să combinați lucruri din decenii diferite: o rochie în stilul anilor 40 cu o geacă de piele din anii 90.

Purtați centuri. 

Dacă aveți impresia că ținuta este incompletă, o curea poate rezolva cu succes această problemă. Ca bază veți avea nevoie de o centură universală din piele neagră sau maro închis. Iar pentru ocazii speciale alegerea este nelimitată – curele din stofă, piele ecologică, metal, iută, dantelă sau centuri sport colorate, chiar și cu elemente de neon.

Apropo, puteți lega cureaua.

Dezgoliți zona umerilor.

Aceasta este una dintre cele mai neobișnuite modalități de actualizare a imaginii.

Purtați îmbrăcămintea exterioară pe umeri, lăsând mânecile libere.

Pentru un aspect mai scump puteți arunca dezinvolt o jachetă sau un palton peste umeri. Însă purtarea unei haine sau jachete în acest fel necesită o postură corectă.

Purtați ciorapi cu model. 

La moment sunt în top ciorapii colorați, ajurați, cu modele geometrice, litere sau decor strălucitor. Dar nu uitați: cu cât ciorapii sunt mai extravaganți, cu atât mai calme trebuie să fie celelalte elemente ale ținutei. Aceste modele de ciorapi arată cel mai bine cu pantofii cu toc jos, cu botine sau încălțăminte sport, dar nu și cu cizme.

Evidențiați ochii.

Rimelul colorat este tendința incontestabilă a acestui an. Îl puteți folosi pe genele superioare și inferioare sau doar pe genele superioare sau inferioare pentru a oferi profunzime privirii. O altă idee ar fi să aplicați pe vârfurile genelor rimel colorat peste cel negru. Cea mai neobișnuită idee este de a combina două culori: una pentru genele superioare, a doua pentru cele inferioare.

În ceea ce privește conturul ochilor, cu cât este mai neobișnuit, cu atât mai bine. Puteți face săgeți clasice în nuanțe contrastante – monocromatice sau cu tranziții frumoase. Mai mult, acestea pot fi tranziții de o singură culoare, cât și combinații neobișnuite precum roz cu verde deschis. Pe lângă săgeți puteți desena și câteva elemente grafice.

Suflecați mânecile.

Această tehnică face ca aspectul să pară mai stilat și mai relaxat. Dar trebuie să știți cum să suflecați mânecile: trebuie să arate îngrijit, fără cute, altfel imaginea va părea neglijentă. Pentru a nu risca puteți sufleca mânecile o singură dată.

Purtați altfel cămașa albă.

O cămașă albă combinată cu pantaloni, blugi sau fustă creion arată plictisitor. Prin urmare designerii s-au grăbit să vină cu noi idei: să o purtăm descheiată.