16 detalii care ne vor face să le privim din altă perspectivă pe vedetele pe care cunoaștem de mult timp

Milioane de oameni urmăresc știrile despre vedete. Publicul este interesat de modul în care trăiesc oamenii celebri, de ceea ce li se întâmplă, câți bani câștigă și multe altele. De aceea apar zilnic foarte multe articole pe această temă.

Duetul eșuat al lui Jackson și Mercury.

Piesa „There Must Be More to Life Than This”, lansată în 1985, trebuia să fie interpretată în duet de către regele muzicii pop Michael Jackson și liderul Queen Freddie Mercury. Însă nu s-a întâmplat din cauza unei lame. Potrivit managerului grupului, Jackson a insistat ca animalul său de companie să fie prezent la înregistrarea piesei, iar Mercury s-a opus.

Mark Zuckerberg a învățat limba chineză pentru a comunica cu rudele soției sale.

CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, a uimit studenții chinezi în 2014, când a susținut o discuție de jumătate de oră în limba chineză. Conform presei, mogulul media nu a avut o pronunție impecabilă, dar este surprinzător faptul că a găsit timp pentru a studia o nouă limbă. Există două motive pentru acest lucru: ar putea ajuta la promovarea produselor pe piața chineză și, în al doilea rând, potrivit miliardarului, poate să comunice mai ușor cu familia soției sale, Priscilla Chan.

Kylie Minogue a dat-o în judecată pe Kylie Jenner pentru nume.

Kylie Minogue a câștigat un proces împotriva vedetei de reality TV Kylie Jenner, care a solicitat înregistrarea mărcii Kylie în Statele Unite. Potrivit cântăreței australiene, ea era cunoscută drept „Kylie” înainte de a se naște Jenner și deține și site-ul www.kylie.com. Dacă modelul va folosi acest nume, Minogue crede că i-ar putea afecta brandul său. În urma acestui caz proprietara mărcii de produse cosmetice a adăugat cuvântul Cosmetics.

Creatorul lui Sherlock Holmes a descoperit o crimă adevărata.

Arthur Conan Doyle este autorul povestirilor despre Sherlock Holmes. Pe lângă scris a fost implicat în apărarea învinșilor în instanță, cel mai cunoscut caz fiind eliberarea lui Oscar Slater, un migrant german a fost victima unei erori judiciare în Scoția care a fost condamnat pe nedrept la muncă silnică. Cu 20 de ani mai târziu prizonierul i-a scris o scrisoare lui Conan Doyle, cerându-i să cerceteze cazul. Celebrul luptător pentru dreptate a acceptat provocarea și a reușit să demonstreze nevinovăția lui Slater folosind celebra metodă deductivă.

Britney Spears trebuia să cânte într-o trupă.

Chiar înainte de a semna un contract solo Britney Spears a fost angajată într-o trupă de tinere. Colectivul era considerat drept un posibil concurent al popularului The Spice Girls de pe atunci. Potrivit tabloidelor trupa se numea Innosense. Spears a fost înlocuită, dar trupa așa și nu a obținut mare popularitate.

Michael Jackson a vrut să pună în scenă musicalul „Harry Potter”.

În timpul unui interviu cu Oprah Winfrey în 2010, J.K. Rowling a povestit o întâmplare interesantă precum că Michael Jackson a abordat-o și s-a oferit să pună în scenă un musical bazat pe cărțile despre un tânăr vrăjitor. Însă autoarea a refuzat, întrucât, potrivit ei, evită ofertele comerciale.

Înainte de cariera sa de actor Jeremy Renner a fost make-up artist. 

Actorul Jeremy Renner a lucrat ca make-up artist înainte de a obține primul său rol important în „The Hurt Locker”. Într-un interviu a menționat că experiența sa în teatru și capacitatea de a desena bine l-au ajutat să obțină un loc de muncă temporar. Actorul afirmă că mai poate face fără probleme un „Smokey eyes” orbitor.

Jonah Hill a avut probleme din cauza vitaminei D.

Actorul premiat cu Oscar Jonah Hill a avut probleme în timpul filmărilor „Lupul de pe Wall Street”. Pentru rolul comerciantului Donnie Azoff actorul a trebuit să adulmece în fața camerelor de filmat vitamina D. Deoarece a repetat acest truc timp de 7 luni, a avut probleme.

Stephen Baldwin are un tatuaj în onoarea lui „Hannah Montana”.

Cel mai mic dintre cei patru frați actori Baldwin are multe tatuaje. Printre acestea se pot vedea două litere mici pe umărul stâng: HM, Hannah Montana. Miley Cyrus a glumit odată că i-ar încredința lui Stephen un rol cameo în serialul ei despre Hannah Montana, dacă își va face un astfel de tatuaj. Baldwin a acceptat provocarea și a făcut-o. Apropo, nu a jucat niciodată în acest serial.

Prezentatorul TV Jerry Springer s-a născut în metrou.

Jerry Springer s-a născut în metroul londonez, la stația Highgate, care era folosită ca adăpost împotriva bombelor în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Eddie Redmayne și Prințul William se cunosc încă de la liceu.

Eddie Redmayne a învățat împreună cu Prințul William și au fost în aceeași echipă de rugby. Actorul susține că prințul este o persoană minunată.

Moștenirea pierdută de Anna Nicole Smith.

Căsătoria dintre modelul Anna Nicole Smith și magnatul american James Howard Marshall II a fost foarte criticată. Cuplul era cu adevărat neobișnuit: mirele avea 89 de ani, iar mireasa 26. La un an de la nuntă Anna a rămas văduvă și au început proceduri judiciare îndelungate pentru moștenire. Anna Nicole Smith nu a primit nici un ban, toate milioanele lui Marshall II au ajuns la fiul său.