16 cazuri Kate Middleton i-a adus, prin stilul său vestimentar, omagiu prințesei Diana

Prințesa Diana (care, apropo, s-a născut pe 1 iulie) continuă să fie adorată de foarte multe persoane. Viziunile sale progresiste s-au manifestat și în stilul său vestimentar, iar multe detalii interesante continuă să fie preluate și de stiliștii moderni. Nora sa, Catherine, nu rămâne în urmă prințesei Diana. Multe ținute ale Ducesei de Cambridge sunt inspirate din imaginile Lady Dee, fiind un fel de interpretare modernă a ținutelor purtate de mama prinților William și Harry.

Deși nu pot fi numite „one-to-one”, observăm o asemănare foarte clară.

1.

2.

Aparițiile Prințesei Diana au fost întotdeauna spectaculoase și memorabile, iar stilul sau inconfundabil este și astăzi în tendințele impuse de designeri și de marile case de modă ale lumii.

3.

Moda acelor ani s-a schimbat în mare măsură și datorită Prințesei. Multe doamne au început a opta pentru stofele fine și subțiri, din mătase, iar dantela devenise la un moment dat o decorațiune aplicata pe pălării, rochii, poșete sau chiar pe pantofi.

Și Ducesa de Cambridge a reușit să-și creeze un stil vestimentar aparte, care îmbină armonios eleganța specifică membrilor casei regale si naturalețea specifica oamenilor de rând.

4.

5.

6.

7.

8. Ținuta aleasă de Prințesa Diana.

Ținuta pe care a purtat-o Kate.

9.

10. Prințesa Diana, într-o ținută elegantă și sofisticată. 

Și Kate într-o ținută foarte rafinată. 

11.

12.

13.

14.

15.

16. Prințesa Diana într-o rochie diafană. 

Kate Middleton.

Prințesa Diana a fost iubită de toată lumea nu numai pentru bunătatea și sinceritatea ei, ci și pentru aparițiile sale, fiind admirată de toată lumea. Chiar și după atâția ani stilul său este reinterpretat de soțiile fiilor săi.

Considerați că acesta este un omagiu sau doar o coincidență? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!