16 cazuri când oamenii au decis să adopte un animal de companie

Înainte de a adopta un animal de companie oamenii analizează toate argumentele pro și contra. Dar există și cazuri când, în drum spre serviciu, găsim un ghem pufos care ne topește inima.

Am găsit un pisoi fără adăpost pe un șantier de construcții.

Mi-am dorit foarte mult un corgi. Dar acum câteva săptămâni l-am văzut pe acest micuț într-un adăpost și l-am luat acasă.

În timp ce mă aflam într-un adăpost pentru animale aceste două pisici minunate au urcat în mașină. Acum suntem acasă.

M-a cucerit din prima.

Pisica aceasta a apărut acum câteva zile. După cum înțeleg locuiește deja în curtea mea?  

Ajut un adăpost pentru animale. Pisica aceasta nu m-a lăsat în pace până nu am luat-o acasă. 

Înainte de a colabora cu un adăpost pentru animale nu aveam câini. Acum am deja 3.  

Am mers să-mi cumpăr o pereche de pantofi, dar m-am întors cu el.

L-am găsit pe stradă și l-am luat acasă. 

Am mers la magazin să-i cumpărăm hrană câinelui nostru. Această fetiță ne-a întâlnit la ușă și ne-am îndrăgostit de ea la prima vedere. Mai avem un animal de companie.

Am venit la adăpostul pentru animale să îmi caut un câine, dar nu am putut trece cu vederea acești ochi și m-am întors acasă cu un nou prieten.

Iubitul meu are un pisoi cu un singur ochi. Weekendul trecut am văzut un alt pisoi negru cu ochiul opus lipsă și l-am luat imediat.

Prietenul meu s-a dus la adăpostul pentru animale spunând: „Vreau doar să mă uit!”

După ce am pierdut câinele întreaga familie era sigură că, dacă va apărea un altul, va fi cu siguranță negru și creț. După patru ani soarta ni l-a adus pe acest cățeluș „negru și creț”.

Am mers la magazinul de animale să cumpăr un pește. Faceți cunoștință, acest este Peștele. 

Într-o cocioabă de lângă un supermarket locuiau niște oameni care aveau și câine. Nu este clar de ce îl țineau. Angajații supermarketului le-au spus proprietarilor că măcar lanțul trebuie să fie mai lung. Când s-au început ploile de toamnă am decis să-l ajutăm. Deși nu aveam speranțe, ne-au dat câinele, care, după o scurtă adaptare, se simte perfect: prietenește cu pisicile și ne păzește casa.