16 bărbați celebri cuceritori, care până mai ieri erau tineri și foarte timizi.

Timpul nu iartă pe nimeni, lăsându-și amprenta asupra fiecăruia dintre noi.

Mulți dintre noi suntem de părerea că atunci când suntem tineri arătăm extrem de bine. Însă, după cum putem observa, există bărbați care arată din ce în ce mai bine odată ce înaintează în vârstă. Aceștia reușesc să ne surprindă cu fiecare apariție publică și suntem pur și simplu încântați când vedem cât de bine arată, deși timpul a trecut și peste ei. Sunt celebri, au succes și continuă să arate extrem de bine, deși au trecut anii peste ei. De aceea nu este de mirare că apar în fiecare an pe lista celor mai atractivi bărbați! Succesul lor se datorează în mare măsură și faptului că arată foarte bine.

Aceste fotografii ne-au lăsat fără cuvinte deoarece timpul, în unele cazuri, chiar poate face minuni.

Ian Somerhalder.

Henry Cavill.

Robert Pattison.

Jonathan Rhys-Myers.

Ed Westwick.

Josh Hartnett.

Joshua Jackson.

Josh Duhamel.

Alex Pettyfer.

Ezra Miller.

Ewan McGregor.

Alexander Skarsgard.

Eric Bana.

Charlie Hunnam.

Matt Damon.

Mario Casas.

Timpul nu iartă pe nimeni, anii care se scurg ne aduc înțelepciune și noi experiențe, dar lasă amprente pe chipul nostru. Însă, în cazul acestor bărbați celebri, timpul a reușit să-i facă să arate mult mai bine odată cu trecerea anilor. Altfel cum am putea explica faptul că au devenit mai frumoși și mai seducători?

Cunoașteți și Dumneavoastră astfel de persoane? Considerați că trecerea anilor are efect benefic asupra noastră sau nu există nimic mai frumos decât tinerețea? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!