16 bărbați celebri care și-au schimbat imaginea de bărbat atrăgător și lipsit de griji cu cea de tată grijuliu

În viața bărbaților celebri, mai devreme sau mai târziu, vine un moment în care încetează să mai fie tineri și neliniștiți și își întemeiază o familie.

Am urmărit cum se schimbă tații celebri atunci când sunt lângă fiicele și fiii lor. Unii dintre ei au deja patru sau șase copii, iar alții au devenit tați pentru prima dată.

Matthew McConaughey are 3 copii.

Mark Wahlberg are 4 copii.

Jason Momoa are 2 copii.

Dane DeHaan este tatăl a 2 copii.

Daryl Sabara are 1 copil.

Dwayne Johnson are 3 copii.

Jamie Dornan este tatăl a 3 copii.

James Van Der Beek are 6 copii.

David Henry are 3 copii.

Josh Duhamel are 1 copil.

Jeff Goldblum are 2 copii.

Kevin Jonas este tată cu 2 copii.

Donald Faison este tatăl a 6 copii.

John Legend are 2 copii.

Henry Golding are 1 copil.

Jensen Ackles are 3 copii.

Un studiu care a fost recent publicat a descoperit schimbări semnificative în creierul bărbaților care devin tați. Procesarea vizuală, atenția și empatia față de copilul lor sunt principalele schimbări ce apar în creierul bărbaților între perioada prenatală și postnatală. Oare paternitatea remodelează creierul și corpurile bărbaților – chiar dacă nu se confruntă direct cu sarcina – în modul care îi motivează să fie părinți?

Alte studii afirmă că implicarea taților în creșterea copiilor aduce importante beneficii celor mici – de la starea lor fizică, la performanțele cognitive.

Care dintre acești bărbați celebri s-a schimbat cel mai mult, după părerea Dumneavoastră, după ce a devenit tată? Pe cine ați mai include în această listă? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!