16 actrițe care strălucesc pe covorul roșu, dar în viața de zi cu zi nu diferă de trecători

Suntem obișnuiți cu faptul că actrițele noastre preferate arată întotdeauna impecabil, fiind machiate de cei mai buni make-up artiști, având coafuri spectaculoase și ținute de gală de mii de euro.

Vedetele pășesc încrezute pe covorul roșu și pozează pentru fotografii profesioniști spre deliciul tuturor fanilor. Dar în viața de zi cu zi multe dintre ele evită să folosească tot arsenalul disponibil de produse cosmetice și preferă să poarte lucruri simple, dar comode. Pot apărea în pantaloni scurți, într-un hanorac cu un tricou simplu și cu un coc neglijent pe cap. Uneori se comportă atât de firesc, încât trec fără a fi observate.

Următoarea selecție de fotografii ne va demonstra acest lucru.

Isabella Rossellini.

Courteney Cox.

Melissa McCarthy.

Laura Dern.

Jodie Foster.

Lucy Lawless.

Lucy Liu.

Naomi Watts.

Gillian Anderson.

Jamie Lee Curtis.

Andie MacDowell.

Cynthia Nixon.

Kylie Minogue.

Brooke Shields.

Emma Thompson.

Renee Zellweger.

Multe vedete, când sunt departe de reflectoare, nu dau doi bani pe felul în care arată. Cu părul vâlvoi, fără machiaj, purtând tricouri largi, pantaloni de trening și chiar șlapi, starurile sunt uneori de nerecunoscut și arată ca niște oameni obișnuiți, care par să fi ieșit până la magazinul de la colțul blocului să-și cumpere o pâine. Și cum paparazzi sunt mereu pe urmele lor, Internetul este plin de fotografii cu vedete care nu seamănă absolut deloc cu cele pe care le vedem la diferite gale, premiere sau emisiuni.

Pe care dintre aceste actrițe nu le-ați recunoaște, dacă v-ați întâlni întâmplător pe stradă? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!