16 actori atrăgători care au reușit, în tinerețe, să cucerească inimile multor domnișoare

Trecem în revistă unele filme pentru a-i admira încă o dată pe actorii noștri preferați și a trăi sentimentele plăcute pe care ni le-au evocat cândva. Unii dintre ei își continuă cariera, alții au ales să facă altceva.

Am încercat să aflăm ce fac acum actorii care au reușit să cucerească milioane de inimi din întreaga lume.

Billy Zane, 54 de ani.

Faima lui Billy a venit în anii 90, când filmul „Titanic” a cucerit întreaga lume; actorul continuă să se filmeze activ în filme și seriale.

Owen Wilson, 53 de ani.

În anii 2000 actorul era un star de comedie:„Shanghai Noon”, „Intruders” și, bineînțeles, comedia-dramă preferată a tuturor „Marley and Me” i-au consolidat în acest statut, iar la momentul actual Wilson își continuă cariera.

Bradley Cooper, 47 de ani.

Bradley Cooper a obținut faima odată cu filmul „The Hangover” după care a ales roluri de succes și a devenit și producător la Hollywood, iar debutul său regizoral, „A Star Is Born”, s-a dovedit a fi un mare succes: filmul a primit mai multe nominalizări la Oscar.

Edward Norton, 52 de ani.

Pentru rolul său de debut în filmul „Primal Fear”, Edward a fost nominalizat la Oscar pentru rol secundar, dar adevărata faimă i-a adus-o „Fight Club”.

Matthew McConaughey, 53 de ani.

După ce s-a filmat în melodrame romantice, Matthew McConaughey continuă să ne uimească cu transformările sale incredibile: actorul este câștigător al premiului Oscar pentru cel mai bun actor în „Dallas Buyers Club”, iar portretul său din „True Detective” a devenit deja iconic.

Antonio Banderas, 61 de ani.

Actorul, regizorul, cântărețul și producătorul spaniol a devenit celebru datorită filmelor „Desperate”, „Evita”, „The Mask of Zorro” și „Spy Kids”, iar iubitorii de film nu ratează rolurile sale din filmele lui Pedro Almodovar.

Ashton Kutcher, 44 de ani.

Ashton Kutcher s-a filmat mai mult în comedii, dar a avut și un rol dramatic în filmul „Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea”.

Adam Sandler, 55 de ani.

Adam Sandler a creat un gen de cinema care îi poartă numele și a devenit unul dintre cei mai bogați actori ai timpului nostru, rămânând până în prezent un actor popular și un producător de succes: filmul său „Vacanță criminală” are mare succes pe Netflix.

Aaron Taylor-Johnson, 31 de ani.

Aaron Taylor-Johnson a fost renumit pentru interpretarea sa în remarcabilul film de acțiune „Kick-Ass” precum și pentru rolurile sale ca Vronsky din „Anna Karenina” și super-eroul Quicksilver din „The Avengers: Age of Ultron”, iar la moment își continuă cariera de succes.

Orlando Bloom, 45 de ani.

Rolul spiridușului Legolas din „Stăpânul Inelelor” i-a adus mare succes actorului, au urmat „Pirații din Caraibe” și dramele istorice „Troia” și „Kingdom of Heaven”, iar în anii 2010 Orlando Bloom a revenit la imaginea care l-a făcut celebru, de data aceasta în trilogia „Hobbit”.

Robert Pattinson, 35 de ani.

Robert a devenit faimos datorită rolurilor Cedric Diggory din „Harry Potter și Pocalul de Foc” și Edward Cullen din „Twilight”, iar cariera sa se dezvoltă în continuare.

Ethan Hawke, 51 de ani.

Ethan Hawke și-a început cariera de actor devreme, dar anii 2000 i-au adus succes fiind remarcat pentru rolurile sale strălucitoare din thrillerele „Training Day”, „Lord of War” și „Assault on the 13th Precinct”.

Clive Owen, 57 de ani.

Clive Owen este amintit pentru rolurile sale din filmele „King Arthur”, „The Price of Treason” și „Sin City”, iar unul dintre cele mai recente roluri ale actorului este Claudius din „Ophelia”, 2018.

Channing Tateum, 41 de ani.

Rolul unui dansator de stradă din filmul „Step Up” a fost îndrăgit de milioane de persoane, urmând roluri în blockbustere precum și în comedii populare.

Josh Hartnett, 43 de ani.

După dramele „Pearl Harbor” și „Black Hawk Down”, Josh Hartnett a devenit unul dintre cei mai promițători actori de la Hollywood, dar după aceea actorul a cam dispărut din vedere.

Kyle McLaughlin, 63 de ani.

Kyle a obținut faima datorită serialului TV „Twin Peaks”; mai târziu, actorul a apărut și în alte seriale.