15 vedete stilate care s-au descurcat atât de rău cu alegerea vestimentară încât ne pare rău pentru ele

Chiar și cele mai stilate vedete au apariții mai puțin reușite pe covorul roșu. Ei bine, toți suntem oameni. Și nu strică niciodată să învățăm din greșelile altcuiva, de aceea vă propunem o nouă selecție de ținute nereușite pe care le-au purtate vedetele.

Anya Taylor-Joy.

De obicei impecabilă, actrița a apărut la ultima Gală a Premiilor BAFTA-uri într-o rochie mini cu fundițe și o pelerină voluminoasă asemănătoare unei pături, din a cărei cauze a intrat în topul celor mai proaste ținute ale acelei serii.

Michelle Yeoh.

Vedeta a ales o rochie originală cu franjuri pentru cele mai recente premii Screen Actors Guild Awards. Dar criticii nu i-au apreciat eforturile, au spus că seamănă cu niște cartofi prăjiți.

Florence Pugh.

Actrița a apărut la cea mai recentă ceremonie a Premiilor Oscar într-o ținută controversată formată din pantaloni foarte scurți și o rochie voluminoasă și fără formă, cu un șliț care pornește de la corset. Florence a impresionat atât de mult publicul care i-a comparat ținuta cu o plapumă și cearșafuri mototolite. „Acesta sunt eu când mi-am luat lenjeria de pat de pe uscător și am dus-o în cameră”, a comentat cineva.

Zoe Saldana.

Criticii au considerat ținuta din satin și dantelă nepotrivită pentru covorul roșu al ceremoniei Oscar deoarece semăna mai degrabă cu o cămașă de noapte.

Halle Berry.

Rochia mini din tul transparent, cu fundițe și body negru a lui Halle Berry, i-a făcut un deserviciu la petrecerea Vanity Fair de anul acesta: actrița a ocupat primul loc pe lista celor mai prost îmbrăcate vedete ale evenimentului.

Elizabeth Banks.

Banks a urcat pe covorul roșu la ultima ceremonie a Premiilor Oscar într-o rochie asimetrică fără formă, cu bretele și o trenă care cădea de pe umeri. În plus, rochia era atât de incomodă încât actrița s-a împiedicat pe scenă.

Allison Williams.

Ținuta vedetei fost una dintre cele mai proaste de la ceremonia Oscar: când au văzut rochia de dantelă cu pene și pelerina roz fără formă, criticii au scris: „ Ce fel de dezastru roz este acesta ? ”

Meghan Markle.

În 2018 Meghan Markle, fiind însărcinată, a vizitat un azil de bătrâni din Londra. Ținuta pe care a purtat-o în acea zi a fost atât de strânsă încât internauții nu s-au putut abține să comenteze: „Are nevoie de o rochie cu 2 mărimi mai mare!”

Heidi Klum.

Ținuta bizară pe care Heidi Klum a ales-o pentru premiile Nickelodeon Kids’ Choice Awards a ajuns pe lista celor mai proaste ținute ale serii din cauza inimioarelor, inclusiv a unei inimi mari care fixa pliurile fustei.

Olivia Cooke.

Criticii de modă nu au apreciat imaginea Oliviei Cooke la ultima ceremonie BAFTA. Ținuta a constat dintr-un top cu margine dură în partea de jos și o fustă ciudată.

Anne Hathaway.

Ținuta cu imprimeu leopard al lui Anne Hathaway, în care a apărut la Săptămâna Modei de la Paris, a ajuns pe lista celor mai proaste ținute.

Patricia Arquette.

Rochia Patriciei Arquette a fost inclusă pe lista celor mai proaste rochii ale Premiilor Screen Actors Guild din cauza inserțiilor din dantelă și geanta prea mică.

Shania Twain.

Imaginea în care cântăreața a apărut la ceremonia Grammy nu i-a impresionat pe criticii de modă: aspectul ei a fost numit „prost și depășit”.

Andrea Christie.

Rochia bloggeriței de modă Andrea Christie pentru BAFTA 2023 – cu decor floral și mâneci voluminoase uriașe – a primit titlul de „dezastru de modă”. Dacă Andrea a vrut să atragă atenția, atunci a reușit 100%.

Talia Furtuna.

Au fost o mulțime de ținute ciudate la ceremonia de decernare a premiilor muzicale Brit Awards, dar imaginea cântăreței scoțiene a fost numită „șocantă”.