15 vedete care, fără proceduri cosmetologice și fațete dentare, ar arăta exact ca mamele și bunicile noastre

La momentul actual este foarte dificil să ne imaginăm o vedetă cu tenul perfect și un zâmbet ca la Hollywood. Pentru a arăta mereu impecabil încearcă toate metodele posibile.

Am încercat să ne imaginăm cu ar arăta starurile de la Hollywood, dacă ar îmbătrâni ca oamenii obișnuiți. Unele dintre ei seamănă foarte mult cu mamele sau bunicile noastre, pe care le adorăm pentru frumusețea lor naturală.

1. Sarah Jessica Parker, 56 de ani.

2. Demi Moore, 58 de ani.

În ultima perioadă s-a accentuat tendința către frumusețea „transformată”. În goana de a corespunde anumitor „standarde” femeile pun tot mai puțin accent pe trăsăturile individuale care le fac speciale și pe frumusețea care le-a fost dăruită de mama natură.

3. Donatella Versace, 66 de ani.

4. Goldie Hawn, 75 de ani.

5. Madonna, 63 de ani.

6. Renee Zellweger, 52 de ani.

7. Mickey Rourke, 69 de ani.

8. Dolly Parton, 75 de ani.

9. Sharon Osborne, 69 de ani.

10. Melanie Griffith, 64 de ani.

11. Meg Ryan, 59 de ani.

12. Janice Dickinson, 66 de ani.

13. Pamela Anderson, 54 de ani.

14. Cher, 75 de ani.

15. Kim Basinger, 67 de ani.

Procedurile cosmetice sunt deja o normă pentru Hollywood și nu numai. Încercând să-și păstreze tinerețea, vedetele recurg la diferite soluții mai mult sau mai puțin invazive. Însă nu toate cedează acestui obicei, alegând să arate cât mai natural și acceptându-se așa cum sunt. În locul goanei după tinerețea veșnică, acestea se mândresc cu anii și cu ridurile lor.

Ați visat vreodată să arătați ca o divă? Cum arată, după părerea Dumneavoastră, aceste vedete? Preferați frumusețea naturală sau „transformată”? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!