15 tunsori scurte pentru femeile cu fața ovală

Forma feței este elementul definitoriu în alegerea corectă a unei tunsori.

Dacă aveți fața ovală puteți alege orice model de tunsoare.

Tunsori scurte potrivite pentru fața ovală.

Dacă vă plac tunsorile scurte, optați pentru Pixie cu sau fără breton. O astfel de tunsoare va lăsa fața descoperită și va pune în valoare trăsăturile faciale.

Părul scurt este la modă și în acest an și impresionează printr-un look rebel și plin de atitudine. Tunsorile scurte sunt ideale pentru fața ovală. Farmecul chipului Dumneavoastră va fi pus perfect în evidență de o tunsoare care vă va scoate în evidență trăsăturile frumoase ale feței. De aceea nu este de mirare că unele dintre cele mai frumoase femei din lume care au fața ovală optează pentru părul scurt.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Vedete cu fața ovală care au ales tunsori scurte.

Părul scurt este o ispită pentru toate femeile. Cel puțin o dată în viață am fost tentante să încercăm o tunsoare scurtă, pentru a ne schimba look-ul. Și vedetele au uneori asemenea dorință. Michelle Williams, Jennifer Lawrence și Anne Hathaway , aceste trei actrițe splendide, care au fața ovală, au încercat tunsoarea Pixie, care li se potrivește de minune. Par mult mai tinere și mai feminine.

Pixie cu breton.

Tunsoarea Pixie a facut-o pe Michelle Williams aproape la fel de celebră precum rolurile sale jucate impecabil. Chipul actriței este pus în evidență de liniile îndrăznețe ale tunsorii scurte, care îi echilibrează perfect trăsăturile. Dar un element must-have este bretonul care îi dă un aer ștrengăresc și tineresc.

13.

14.

15.

Nu uitați că un păr bine îngrijit este succesul unei coafuri perfecte!

V-au plăcut aceste modele de tunsori? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!